Vastgoed makelaar

Het kopen of verkopen van vastgoed is een belangrijke beslissing die je graag zelfverzekerd wil maken. Er komt veel bij kijken en daarom is het verstandig om je handen ineen te slaan met een vastgoed makelaar die verstand van zaken heeft. Thoma Post Makelaars heeft ruim 75 jaar ervaring in de aan- en verkoop van zowel particulier als zakelijk vastgoed. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Je huis verkopen

Als je besluit je huis te verkopen, komt er veel op je af. Er moet veel geregeld worden en dat is juist waar wij goed in zijn. Vanaf het eerste contactmoment tot na de afspraak bij de notaris nemen wij je alle zorgen uit handen. Dit doen we met behulp van het Thoma Post Makelaars verkoopplan. De acht stappen, waarin we van ‘Te koop’ naar ‘verkocht’ gaan, zijn nauwkeurig beschreven in dit verkoopplan. Deze acht stappen zijn de rode draad tijdens de verkoop van je huis, zodat jij en onze vastgoed makelaar niets over het hoofd zien.

Neem contact op

De eerste stap is een kennismaking. We willen graag dat je zorgeloos kunt gaan genieten van de toekomstige verhuizing. Om dit te bereiken, willen we het huis zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs. Tijdens de kennismaking inventariseren we jouw wensen en mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden. We inspecteren de woning en voeren een gedegen waardebepaling uit, zodat we tot de optimale vraagprijs kunnen komen. Dit is het uiteindelijke doel: je huis zo snel mogelijk verkopen met een zo hoog mogelijke vraagprijs.

Persoonlijk verkoopplan

Na de nodige voorbereidingen stellen we samen een verkoopplan op. We betrekken hierbij de gegevens van jouw huis, je wensen en mogelijkheden en daarnaast de verschillende marketingmogelijkheden. Wij bieden een breed scala aan unieke mogelijkheden in ons mediapakket, zoals het organiseren van een woningproeverij, drone- of avondfotografie, of zelfs een eigen website of boek van het huis. Alles zodat jouw huis optimaal gepresenteerd wordt aan de markt! Vaak zorgt dit voor een of meerdere bezichtigingen en hierna geven we potentiële kopers de kans om een bod uit te brengen. De onderhandelingen kunnen best spannend zijn, maar het is onze specialiteit. Daarom ondersteunen we je tijdens één van de laatste stappen van het verkoopproces. Onze uitgebreide ervaring en professionaliteit zorgen voor een succesvolle onderhandeling. Een correcte koopovereenkomst is erg belangrijk. Onze vastgoed makelaar stelt een overzichtelijke en duidelijke koopakte op. Voordat de handtekeningen worden gezet, zullen we alles rustig doornemen en beantwoorden we alle vragen.

Woningproeverij

Is er veel interesse in je huis? Dan bieden wij de unieke Thoma Post Woningproeverij aan! Tijdens de woningproeverij kunnen geïnteresseerden en potentiële kopers vrijblijvend de sfeer in jouw huis komen proeven onder het genot van een hapje en een drankje. Hierbij is er minstens één van onze makelaars aanwezig en vaak ook één van onze erkende hypotheekadviseurs. Er is op deze manier slechts één kijkmoment, dit biedt veel rust in de verkoopperiode. Vaak leidt een woningproeverij tot meerdere biedingen vanwege het competitie gevoel dat potentiële kopers krijgen op de woningproeverij. Samen met jou bekijken we de opties en verkopen we jouw huis voor de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Ook jouw aankoop vastgoedmakelaar

Net als de verkoop van een huis, is de aankoop ervan ook een grote stap die veel tijd en expertise vergt. Tijdens de bezichtiging van je mogelijke droomhuis wil je natuurlijk niets over het hoofd zien en ook tijdens onderhandelingen is de professionele ondersteuning van een vastgoed makelaar van Thoma Post Makelaars van belang. Wij zorgen er graag voor dat je je droomhuis voor de beste prijs kan kopen en dat er ook tijdens het kopen van een huis niets over het hoofd wordt gezien. Daarnaast hebben we een separate hypotheken.

Bedrijfsmatig vastgoed: Kopen of huren

Thoma Post Makelaars is niet alleen actief op de woningmarkt. Onze bedrijfsmakelaars hebben uitgebreide kennis en expertise binnen alle facetten van bedrijfsmatig vastgoed. Het belang van een bedrijfspand dat past bij jouw onderneming is groot, en daarom helpen onze bedrijfsmakelaars graag bij het kopen of huren van een bedrijfspand dat perfect bij jouw onderneming past.  Door realistisch te kijken naar jouw bedrijf en haar mogelijkheden, ontvang je een persoonlijk advies op basis van het beste voor jouw bedrijf is: kopen of huren. Jouw wensen worden daarin uiteraard meegenomen. Zodra dit advies opgesteld is, gaan we op zoek naar een pand dat hier perfect op aansluit. Tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen bieden wij professionele ondersteuning zodat we tot de optimale prijs kunnen komen.

Verhuren en verkopen van bedrijfsmatig vastgoed

Als je bedrijf toe is aan een nieuw bedrijfspand, bijvoorbeeld vanwege groei van de organisatie, wil je dat de verkoop van je huidige bedrijfspand zo snel en soepel mogelijk verloopt. Na de eerste kennismaking met jou en je bedrijf inventariseren we je wensen en mogelijkheden. Daarnaast voeren we een waardebepaling uit voor je bedrijfspand, waarbij we ons uiteraard baseren op een analyse van de huidige markt. Een plan van aanpak wordt opgesteld, waarbij we ook kijken naar de marketingmogelijkheden. Onze bedrijfsmakelaars komen graag met creatieve en innovatieve manieren om je bedrijfspand op te laten vallen bij potentiële kopers. Hieruit volgen bezichtigingen en tijdens de onderhandelingsfase doen wij vanzelfsprekend (samen met jou) de onderhandelingen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Bij een overeenstemming zorgen we voor een overzichtelijke koopovereenkomst, zodat alle aspecten duidelijk zijn. Zo weet je waar je aan toe bent, dit is wel zo prettig.

Thoma Post Woning- en Bedrijfsmakelaars

Onze diensten gaan verder waar andere makelaars stoppen. We denken in oplossingen en doen waar wij het beste in zijn, zodat jij je kunt richten op zaken die er voor jou toe doen. Onze kantoren vind je in Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Winterswijk en Zutphen. Onze tak bedrijfsmakelaardij is gevestigd in de regio’s Achterhoek, Stedendriehoek en Twente. Onze vastgoed makelaars staan je graag te woord over de uitgebreide mogelijkheden bij Thoma Post. Wil je meer weten? Bekijk onze website, neem contact op met één van onze kantoren of kom langs om een kop koffie te drinken met één van onze makelaars.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure