Thoma Post Teamfoto Enschede

Huis verkopen Enschede

Je huis verkopen in Enschede? Thoma Post Makelaars Enschede helpt je graag verder! Door middel van unieke verkoopmethodes, ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat je huis zo snel mogelijk verkoopt, tegen een zo hoog mogelijke prijs en de best mogelijke voorwaarden. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Lees verder op deze pagina.

Kennismaking en inventarisatie

Voordat we aan de slag gaan met de daadwerkelijke verkoop van je huis, maken we eerst kennis met jou als verkoper en met je woning. Er wordt vervolgens een waardebepaling van je huis uitgevoerd. De waarde die hieruit volgt, vormt de basis voor de uiteindelijke vraagprijs van je huis. Alle gegevens, zoals de vraagprijs, jouw wensen en mogelijkheden en omgevingsfactoren komen samen in een persoonlijk verkoopplan.

Neem contact op

Marketing voor het verkopen van jouw huis in Enschede

Ook worden de unieke marketingmogelijkheden nader toegelicht in het persoonlijk verkoopplan. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijzondere fotografie-opties zoals avond- of dronefotografie? Of misschien zelfs een boek of website van je huis? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je huis wordt op de kaart gezet en je houdt er een mooie herinnering aan je huis aan over. Onze makelaars en eigen marketingafdeling denken graag met je mee in innovatieve ideeën en creatieve oplossingen.

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars is gevestigd in het centrum van Enschede, aan Koningsplein 11. Vanaf deze centrale locatie kunnen wij de markt perfect bedienen. Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter en de rest van onze vastgoedprofessionals staan graag voor je klaar bij de verkoop van jouw huis. Ook als je op zoek bent naar een nieuw huis, kan je Thoma Post Makelaars Enschede inschakelen als jouw aankoopmakelaar. Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure