Studio Enschede

Een studio in Enschede vinden of verkopen is een grote stap. Misschien is het de eerste keer dat je op jezelf gaat wonen of wil je juist het comfort en de eenvoud van een studio ervaren. Wat je reden voor het kopen of verkopen van een studio ook is, Thoma Post Makelaars helpt je graag.

Kopen van een studio

Bij het kopen van een studio in Enschede komen veel dingen kijken. Je wil niets over het hoofd zien en daarom is het mogelijk om Thoma Post Makelaars in te schakelen als aankoopmakelaar. Wij helpen je met de zoektocht naar een geschikt appartement door onder andere gebruik te maken van ons Woonwensensysteem. Door je woonwensen hier in te vullen, blijf je constant op de hoogte van het nieuwste aanbod. Ook onze makelaar houdt via de NVM het aanbod bij collega-makelaars in het oog.

De perfecte bezichtiging en onderhandeling

Zodra je de perfecte studio in Enschede en omgeving gevonden hebt bij ons of een collega-makelaar, is het tijd om bezichtigingen in te plannen. We gaan graag met je mee naar deze bezichtigingen om te letten op bijvoorbeeld de bouwkundige staat van de studio. Met een onafhankelijke en kritische blik lopen we samen de studio door om op te letten of deze aan je wensen voldoet en of er geen gebreken zijn. Is dit de studio van jouw dromen? Dan adviseren we je over de hoogte van het bod dat je uit gaat brengen, om zo tot een optimaal resultaat te komen tijdens de onderhandelingen.

Verkopen van een studio

Ook als je een studio in Enschede wil verkopen, helpen wij je graag. Onze uitgebreide lokale en regionale marktkennis zorgt er, in combinatie met een gedegen waardebepaling, voor dat jij als verkoper het beste resultaat krijgt tijdens de verkoop van jouw studio. We stellen een verkoopplan voor je op met daarin unieke verkoopmethoden. deze verkoopmethoden gebruiken we om je huis zo optimaal mogelijk op de kaart te zetten.

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is centraal gevestigd aan Koningsplein 11 in Enschede. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt van Enschede en omgeving perfect bedienen. Loop gerust eens bij ons binnen voor een kop koffie en wij bespreken graag de mogelijkheden met je omtrent een studio in Enschede.