Makelaar Almelo Team

Azelosestraat Borne

Altijd al aan de Azelosestraat in Borne willen wonen? Grijp nu je kans en laat je ondersteunen in je zoektocht door Thoma Post Makelaars! Op het gebied van aankoop zijn wij de nr.1 van oost-Nederland als het gaat om hoe effectief en efficiënt wij voor jou bezig gaan! Dit zorgt ervoor dat wij iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen en wij graag met je meedenken en meewerken aan oplossingen, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan!

Of je nu op zoek bent naar een rijtjeswoning, een twee-onder-een-kapwoning of een heuse villa, bij Thoma Post Makelaars gaan wij tot het uiterste om jouw volgende woning zo aantrekkelijk mogelijk aan te kopen. Wij kiezen voor de persoonlijke benadering; en willen altijd dat jij tevreden bent! Net dat beetje extra wat ons uniek maakt dus! Ben je benieuwd naar de vele handige diensten wij nog meer voor je kunnen verlenen? Lees dan snel verder!

Neem contact op

Wat maakt wonen in Borne zo bijzonder?

De centrale ligging van Borne ten opzichte van twente en de omliggende steden en dorpen maakt Borne een unieke hub waar je ruimer wonen kan dan in een compact stedelijk gebied. Wonen in Borne is uniek, en wij, Thoma Post Makelaars Hengelo weten daar alles van af!

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar wat jouw woning oplevert in de huidige markt? Laat ons jouw woning op waarde bepalen en kom erachter waarom onze persoonlijke aanpak werkt! Tijdens een waardebepalingsgesprek bespreken we tevens jouw woonwensen, waardoor wij als aankoopmakelaar voor jou op zoek kunnen gaan! Houd je graag de touwtjes strak en vind je zelf zoeken leuker? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door jouw woonwensen in ons zoeksysteem in te vullen kan je altijd ruim voor Funda het nieuwste en mooiste aanbod zien!

Interesse? Neem contact met ons op!

Ons kantoor in Hengelo zit aan de Enschedesestraat en is doordeweeks bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 uur op het nummer 074 250 1700. Contact buiten kantooruren? Mail je vraag naar info@thomapost.nl


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.