Bedankt overig header

Huis kopen aan de Tuinlaan in Borne?

Huis kopen aan de Tuinlaan in Borne? Dan helpt Thoma Post Makelaars jou graag met zoeken! Door ons uitgebreid klantenbestand zie je bij ons altijd veel eerder dan op Funda welke woningen er aan de Tuinlaan in Borne te koop staan. In veel gevallen komt een huis niet eens op Funda, omdat wij al een beschikbare koper gevonden hebben. Maak dus snel een woonaccount aan op onze website en wees er dus snel bij!

Tuinlaan

Ben je op zoek naar een nieuwbouw woning in Hengelo/Borne? Dan heeft Bornse Maten zuid precies wat jij zoekt. Wegens de zeer gunstige ligging, is deze vinex wijk een prachtige locatie voor jouw nieuwe duurzame woning. Doordat de woningen anno 2018 en 2019 gebouwd worden, kan je een energieneutraal huis verwachten, waarbij je de vrijheid krijgt om het één en ander aan te passen aan de woning. Klik hier om meer te weten te komen over de nieuwbouwprojecten in Borne. Liever een net gebouwde woning kopen? Klik hier om het huidig aanbod van woningen in Borne te zien.

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure