Huis kopen Twente

Wil je een huis kopen in Twente? Het kopen van een huis in Twente is een grote stap in je leven, op zowel financieel als emotioneel gebied. Logisch dus dat je hierbij niets over het hoofd wil zien. Thoma Post Makelaars helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomhuis!

Almelo, Hengelo en Enschede

Thoma Post Makelaars heeft drie kantoren in Twente: in Almelo, Hengelo en Enschede. Op deze manier zijn we altijd bij je in de buurt met actuele en lokale kennis. De Twentse steden kenmerken zich door nuchterheid en een internationale omgeving: de Duitse grens ligt direct ten oosten van de regio. Iedereen voelt zich thuis in Twente, de veelzijdigheid van de regio verveelt nooit!

Actief als aankoopmakelaar

Thoma Post Makelaars is ook actief als aankoopmakelaar. Na een inschrijving in ons Thoma Post Woonwensensysteem houden we je je op de hoogte van het allernieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen in Twente. Ook leggen we jouw zoekprofiel langs ons eigen aanbod en dat van collega-makelaars. Zo vinden we zo snel mogelijk jouw droomhuis! We gaan graag mee naar bezichtigingen om te letten op zaken als de omgeving, het energielabel en (verborgen) gebreken, zodat je na aankoop niet voor vervelende verrassingen komt te staan. We spelen een adviserende rol in de onderhandelingen, zodat jij je droomhuis voor een strategische prijs en voorwaarden kunt kopen. Bij de ondertekening van de koopakte en overdracht bij de notaris staan we ook graag aan je zijde. 

Thoma Post Makelaars heeft drie kantoren in Twente: Almelo, Hengelo en Enschede. Klik op de plaatsnamen voor meer informatie, openingstijden en contactgegevens.