Thoma Post Teamfoto Enschede 2023

Appartementen Oldenzaal

Ben je op zoek naar appartementen in Oldenzaal? Of wil je deze juist verkopen of verhuren? Wat je wens ook is, Thoma Post Makelaars Enschede helpt je graag verder! Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn we uitgegroeid tot de lokale en regionale specialist in Enschede, Oldenzaal en omgeving.

Appartementen in Oldenzaal kopen of huren

Bij de zoektocht naar appartementen in Oldenzaal sta je eerst voor een belangrijke keuze. Want ga je kopen of huren? Aan beiden zijn voordelen verbonden. Zo ben je met het huren van een appartement flexibeler, omdat de huur vaak per maand op te zetten is. Daarentegen mag je bij een koophuis zelf beslissen over de indeling van je huis. Ook bouw je bij een gekocht appartement vermogen op, waar je de huur van een huurappartement niet meer terugziet. De begininvestering in een huurappartement is wel weer lager, dit is weer een voordeel voor een huurappartement. Jouw Thoma Post makelaar adviseert je graag hierin.

Neem contact op

Wonen in Oldenzaal

Wonen in een stad als Oldenzaal betekent een bruisend leven met ruim 31.000 mede-inwoners. De stad staat bekend om het bourgondische leven, met vele restaurants en andere horecagelegenheden. Ook de natuur is niet ver weg, zoals recreatiepark het Hulsbeek waar jaarlijks ook enkele festivals plaatsvinden. Oldenzaal is een woonplaats waar je gezien wil worden!

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars heeft tien vestigingen verspreid over Oost-Nederland en Amsterdam. Onze Twentse kantoren zijn gevestigd in Almelo, Hengelo en Enschede. Wij staan graag voor je klaar om je volledig te ontzorgen bij de koop, verkoop, huur of verhuur van appartementen in Oldenzaal. Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.