Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorruimte Apeldoorn

Kantoorruimte in Apeldoorn en omgeving kopen of verkopen? Bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek ben je aan het juiste adres! Wij begeleiden je persoonlijk en zorgvuldig tijdens elke stap van het aankoop- of verkoopproces, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Jij kunt je dan blijven richten op het werken in Apeldoorn.

Kantoorruimte kopen: waarop letten?

Bij het aankopen van kantoorruimte in Apeldoorn zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Allereerst zal je de keuze moeten maken tussen kopen of huren. Wil je flexibeler zijn? Kies dan voor een huurcontract, deze is vaak eenvoudiger op te zeggen. Zo heeft je bedrijf meer mogelijkheden tijdens groei of krimp, door meer of minder kantoorruimte af te nemen. Bij het kopen van een bedrijfspand ben je zelf verantwoordelijk voor zowel het kleine als grote onderhoud. Dit kan ook een voordeel zijn, omdat je vrijer bent om het kantoorpand aan te passen naar de wensen en behoeften van je onderneming.

Neem contact op

Apeldoorn als vestigingsplaats

Apeldoorn kenmerkt zich door de centrale ligging in ons land en is in trek als vestigingsplaats voor zowel grote als kleine bedrijven. De bereikbaarheid is goed, door de aanwezigheid van vele snelwegen en spoorlijnen. Met meer dan 160.000 inwoners is er altijd bedrijvigheid in de binnenstad en de gebieden daaromheen.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

De Stedendriehoek leeft en dat weten we bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek. Of je nu op zoek bent naar winkelruimte, opslagruimte, reguliere bedrijfsruimte of kantoorruimte in Apeldoorn, wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en woont en werkt zelf in de regio, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Neem contact op met onze makelaars in Apeldoorn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.