Apeldoorn BOG

Werken in Apeldoorn

Ben jij van plan een eigen onderneming te gaan starten en te gaan werken in Apeldoorn? Of heb je al een eigen bedrijf, maar wil je graag verhuizen van pand? Neem dan contact op met Thoma Post bedrijfsmakelaars om de mogelijkheden te bespreken om in Apeldoorn te werken.

Centrale ligging

Of je bedrijf enkel in Apeldoorn en omgeving actief is, of door heel Nederland, Apeldoorn is voor veel bedrijven een goede uitvalsbasis. De centrale ligging in het land met directe ligging aan de A1, zorgt ervoor dat het de perfecte uitvalsbasis is voor vele bedrijven, misschien ook wel die van jou!

Neem contact op

Bedrijfsruimte aan- of verkopen

Voordat je in Apeldoorn kan gaan werken, heb je uiteraard wel een bedrijfsruimte nodig. Zoek je een bedrijfspand in Apeldoorn, kantoorruimte in Apeldoorn, of ander type bedrijfsruimte? Thoma Post staat voor je klaar als bedrijfsmakelaar in Apeldoorn. Wij helpen je om het juiste pand te vinden en voor een goede prijs aan te kopen. 

Uiteraard kennen wij de markt in Apeldoorn als de beste en kunnen je dan ook van het juiste advies voorzien. Wat zijn bijvoorbeeld de beste locaties voor een winkelpand in Apeldoorn en waar moet je op letten als je een kantoorruimte wil aankopen?

Heb je op dit moment al een bedrijfspand in Apeldoorn of elders in Nederland en wil je deze verkopen? Ook dan staan wij voor je klaar. 

Fullservice bedrijfsmakelaar in Apeldoorn

Onze diensten gaan verder dan alleen het helpen bij de aan- of verkoop van jouw bedrijfspand. De juiste waardebepaling is van belang voor het inschatten van de daadwerkelijke waarde van het pand. Onze taxateurs staan daarom voor je klaar voor het taxeren bedrijfspanden Apeldoorn, zodat je zeker weet dat je een eerlijke prijs betaalt of ontvangt. Wil je nou niet werken in Apeldoorn, maar woon je in Apeldoorn? En ben je op zoek naar een nieuwe woning? Onze makelaars helpen je graag bij het zoeken en vinden van jouw droomwoning. 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.