Een nieuwe woonkamer voor minder dan € 500,-?!

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Vaak wordt er gedacht dat het opnieuw inrichten van de woonkamer veel geld kost. Maar wist je dat het helemaal niet zo hoeft te zijn? Het opnieuw inrichten van je woonkamer kan ook heel leuk zijn met een klein budget. Deze weken staat dan ook het thema “Een frisse blik op je inrichting”  centraal.

 

DIY-en

Wel eens gehoord van DIY-en? DIY is de Engelse afkorting voor “doe-het-zelf”. Want ken je het probleem? Het probleem dat je eindelijk een kast hebt gevonden die voldoet aan al jouw eisen en er dan achter komt dat je nog extra geld moet betalen voor het in elkaar zetten van deze kast? Zo vervelend! Ikea, Leen Bakker en/ of Kwantum kunnen hiervoor een ideale oplossing zijn. Ze bieden namelijk meubels aan voor een lagere prijs én een monteur is niet verplicht. Ik hoor je al denken: “Maar ik ben toch geen monteur”. Dat is nou  het leuke van deze winkels; door de eenvoudig leesbare instructieboekjes  is het voor iedereen mogelijk!

Bij DIY-en komt ook een beetje creativiteit kijken. Waarom zou je een kast vervangen als je deze zelf kan overspuiten of kan verven? Het zijn vaak de kleine dingen waar je niet zo snel aan denkt. Heb je toevallig een kast in de kamer staan waarvan je de kleur niet meer mooi vindt? Schaf dan geen nieuwe aan maar verf hem of spuit hem over. Het scheelt niet alleen geld, maar het is ook nog eens hartstikke leuk.

 

Verschuiven van meubels width=

Soms hoeft een frisse blik op je inrichting zelfs helemaal geen geld te kosten. Het verschuiven van je meubels kan namelijk ook zorgen voor een hele andere sfeer binnen het huis. Zo stond je bed misschien verticaal en heb je nu door het bed horizontaal neer te zetten niet alleen meer ruimte, maar lijkt het ook een compleet nieuwe kamer!

 

Wij geven je graag een voorbeeld van een woonkamer voor minder dan € 500 euro!

Het inrichten van je woonkamer voor minder dan € 500,- lijkt misschien bijna onmogelijk, maar toch is dat niet zo! De afbeelding hiernaast is een voorbeeld van meubels, planten en versieringen voor het huis voor maar € 476,89 euro. Bovendien is Classic Blue ook nog eens de kleur van 2020.

Zo blijkt maar weer dat door  middel van (woon) winkels, een beetje creativiteit, het verschuiven en/of aanschaffen van (nieuwe) meubels je jouw woonkamer kunt vernieuwen voor minder dan € 500.-!

 

Succes!

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.