Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspanden te koop Hengelo

Bedrijfspanden te koop Hengelo? Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte, opslagruimte, productiehal of reguliere bedrijfsruimte: Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente heeft een uitgebreid aanbod bedrijfspanden te koop in Hengelo. Lees snel verder om te zien wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Dynamiek

Ieder bedrijf en bedrijfspand is uniek. Wij vinden dat er een perfecte balans hoort te zijn tussen jou en je bedrijfsruimte, want je bedrijfspand is gelijk aan een visitekaartje. Je ontvangt er klanten, er wordt gewerkt en je sluit er deals. Onze bedrijfsmakelaars denken in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën zodat jouw bedrijfspand en je bedrijf een perfecte dynamiek verkrijgen.

Neem contact op

Werkwijze

Door samen met jou te kijken naar de kansen, mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden van jouw bedrijf, ontvang je een persoonlijk advies. Dit advies is gericht op het beste resultaat voor jouw onderneming, want dat is waar bij voor gaan. Wij beschikken over diverse communicatiemogelijkheden en communicatiekanalen, zoals Funda in Business, social media kanalen, LinkedIn, onze website en ons eigen magazine WIT Wonen en Werken. Al deze communicatiekanalen gebruiken we om jouw bedrijfspand op te laten vallen tussen al het andere aanbod en vergelijkbare bedrijfspanden. We denken met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën om jouw object zo gunstig mogelijk in de markt te positioneren. De kans op een snelle, mooie en geslaagde deal wordt hierdoor aanzienlijk vergroot. Hierbij kijken wij altijd goed naar de markt en of de communicatiemethoden passen bij het object, om zo de juiste doelgroep te bedienen. Ook hebben we onze eigen marketingafdeling, welke graag met je meedenkt.

Hengelo als vestigingsplaats

Oost-Nederland is in trek als vestigingsplaats. Ook de Twentse steden winnen terrein en staan bekend om hun ligging nabij de Duitse grens, uitstekende verbindingen en het vleugje Twentse nuchterheid dat overal in terug komt.  Hengelo telt meer dan 80.000 inwoners en is daarom ook interessant voor retailers en winkelketens. De ligging nabij de Duitse grens maakt Hengelo uitstekend als vestigingsplaats voor internationaal georiënteerde bedrijven.

Ook actief als aankopend makelaar

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is ook actief als aankopend makelaar. Heeft jouw bedrijf de wens voor (een andere) huisvesting? Thoma Post Bedrijfsmakelaars weet wat er speelt in de regio en heeft een uitgebreid netwerk. Om deze reden brengen wij als aankoopmakelaar alleen maar voordelen met ons mee. Samen met jou kijken we naar bedrijfspanden die te koop staan in Hengelo en omgeving. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek met een van onze ervaren makelaars of vastgoedspecialisten. Wij denken vanuit jou, je bedrijf en je wens en doen er dan ook alles aan om deze te realiseren. Wil je bedrijfspanden in Hengelo laten taxeren? Ook dan kunnen we je helpen.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede. Vanaf deze locatie, aan het Koningsplein, kunnen wij de markt perfect bedienen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ruim 50 jaar ervaring binnen alle aspecten van het bedrijfsmatig vastgoed. Door deze 50 jaar ervaring hebben we ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. Niet alleen in de regio Twente, maar ook daarbuiten.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.