Teamfoto Zutphen 2023 2

Appartement Groenmarkt Zutphen

Ben je op zoek naar een appartement op de Groenmarkt in Zutphen? Of wil je deze juist verkopen of verhuren? Thoma Post Makelaars Zutphen staat graag aan je zijde. Wij hebben jarenlange ervaring in het aankopen, verkopen, huren en verhuren van appartementen in Zutphen en hebben daarnaast een uitgebreid netwerk. Je bent hierdoor verzekerd van een makelaar met verstand van zaken: dé lokale en regionale specialist.

Appartement kopen of huren

Wanneer je op zoek bent naar een appartement op de Groenmarkt in Zutphen, sta je voor een lastige keuze. Want welke optie is nu perfect voor jouw situatie? Ben je op zoek naar een oplossing voor een korte termijn, dan loont het om te kijken naar huren. Een huurcontract is flexibeler en biedt vaak de mogelijkheid om het contract maandelijks op te zeggen. Je bouwt echter geen vermogen op met een gehuurd appartement, waar je dit wel doet bij de aflossing van een hypotheek.

Neem contact op

Wonen in Zutphen

Zutphen is van oudsher een Hanzestad en is gelegen aan de rivier de IJssel. Voor ongeveer 40.000 inwoners is Zutphen de thuisstad. Ook is Zutphen een oude stad. Dit zie je goed terug in het authentieke centrum, waar nog vele oude gebouwen staan.

Thoma Post Makelaars Zutphen

Thoma Post Makelaars Zutphen is gevestigd aan Stationsplein 37. Vanuit deze centrale locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Onze makelaars vertellen je graag meer over wonen in het centrum van Zutphen of omgeving. Neem via deze pagina contact met ons op. We helpen je graag bij je zoektocht naar een appartement in Zutphen.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure