Thoma Post Teamfoto Enschede

Vastgoed Enschede

Ben je op zoek naar particulier of zakelijk vastgoed in Enschede? Of wil je juist verkopen of verhuren? Thoma Post Makelaars Enschede helpt graag verder! Wij helpen je graag en nemen de rol aan van vastgoed makelaar.

Thoma Post Makelaars Enschede

De zoektocht en aankoop van een huis is een grote stap. Je wil hierbij natuurlijk niets over het hoofd zien, dit is waarbij Thoma Post Makelaars Enschede komt kijken. Zodra je ons inschakelt als aankoopmakelaar, ontzorgen we je volledig tijdens deze zoektocht naar en de aankoop van je droomhuis. Tijdens bezichtigingen gaan we bijvoorbeeld met je mee om met een kritische blik naar het huis te kijken. Door eventuele gebreken vooraf te ontdekken, voorkom je vervelende verrassingen na de aankoop. Ook bij de biedings- en onderhandelingsfase staan we graag voor je klaar door je te adviseren en het uitbrengen van een strategisch bod. Wanneer je juist je huis wil verkopen, ben je ook bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres. Onze professionele en unieke verkoopmethoden zorgen ervoor dat jouw huis binnen no time op de kaart wordt gezet! 

Neem contact op

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Het perfecte pand voor jouw onderneming is erg belangrijk. Het is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Je ontvangt er klanten, er wordt gewerkt en er worden deals gesloten. Logisch dus dat wij bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars niets minder willen dan het perfecte bedrijfspand voor jouw onderneming. In de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfspand nemen we veel factoren mee en denken we in creatieve oplossingen en innovatieve ideeën. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfspand geknipt is voor je onderneming. Ook als je je bedrijfspand wil verkopen of verhuren, ben je bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente aan het juiste adres. We helpen, adviseren en bemiddelen graag bij vastgoed in Enschede en omstreken.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure