Bedankt overig header

Te koop Oude Molenweg Hengelo

Zoek je een huis dat te koop staat aan de Oude Molenweg in Hengelo? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars helemaal goed! Wij beschikken over een zeer groot netwerk van geïnteresseerde kopers en verkopers en kunnen voor jou de deal vaak al rond maken, voordat jouw beoogde woning zelfs op Funda te zien is! Wel zo handig dus!

Door onze jarenlange expertise en ervaring in Twente, stedendriehoek en de achterhoek hebben wij ons écht op de kaart gezet en doen wij alles om jou in je woonwensen te voorzien. Bij Thoma Post Makelaars ga je dus nooit weg zonder tevreden te zijn!

Niet alleen voor de aankoop of verkoop van je huis zit je bij Thoma Post Makelaars in Hengelo goed, ook voor het taxeren van je huis, het geven van onafhankelijk hypotheekadvies en onze befaamde verhuisservice ben je bij ons aan het juiste adres. Meer informatie over al onze diensten? Lees snel verder!

Neem contact op

De Oude Molenweg

De Oude Molenweg is een zijstraat van de Oldenzaalsestraat en loopt over in de Wolter ten Catestraat. De weg bevindt zich praktisch gezien in de binnenstad van Hengelo en vormt een belangrijke verbinding tussen verkeer dat langs de binnenstad rijdt. De (oudere) vrijstaande huizen geven karakter aan de straat en gaan gepaard met moderne appartementen die als schril contrast meer ruimte bieden voor wonen aan de Oude Molenweg.

Niet alleen zijn er appartementen en vrijstaande woningen te vinden aan de Oude Molenweg, ook zijn er twee-onder-een-kappers te vinden en rijtjeshuizen, waardoor de Oude Molenweg voor ieder wat wils in huis heeft! Wil je dus graag zo dicht mogelijk bij het centrum van Hengelo wonen. kijk dan snel naar ons huidig aanbod van huizen die te koop staan in Hengelo!

Diensten

Bij Thoma Post Makelaars stoppen wij niet met het helpen van jou totdat alles tip-top in orde is! Of het nu gaat om persoonlijk onafhankelijk hypotheekadvies, een volledig taxatierapport van jou woning of het gebruik maken van onze gratis verhuisservice, bij Thoma Post heb je het allemaal!

Benieuwd geworden?

Kom dan snel langs op ons kantoor of plan een afspraak met ons in! Bellen kan via het nummer 088 – 633 63 63 of stuur een mail naar info@thomapost.nl.

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure