Verkoop Bord Header

Te koop Oelerweg Hengelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Oelerweg in Hengelo? Thoma Post Makelaars helpt je graag op weg! Wij beschikken over een team van aankoopmakelaars die voor jou tot het uiterste gaan om jouw beoogde woning voor een zo goed mogelijke prijs aan te kopen. Hiernaast bieden wij elke koper en verkoper een full-service aan, waarbij we je bij alle mogelijke aspecten helpen om jouw verhuizing op rolletjes te laten lopen! Lees snel verder om meer te weten te komen op welke manieren wij jou helpen kunnen.

De Oelerweg

De Oelerweg loopt vanaf het centrum van Hengelo tot aan de Haaksbergerstraat. De straat ontstaat bij de Lansinkesweg en vormt één van de belangrijke toevoerwegen tot aan het centrum van Hengelo. De weg kent vele soorten huizen alsmede bedrijfspanden, waardoor de straat een zeer gevarieerd aanbod heeft, voor elk wat wils dus!

Neem contact op

Full-service

Bij Thoma Post Makelaars sta je altijd in het zonnetje! Je krijgt niet alleen hulp van een team van Makelaars, ook is het hele aankoop en verkoopproces in kaart gebracht, zodat wij je het beste helpen kunnen! Van onafhankelijk hypotheekadvies tot aan een gratis verhuisservice, Thoma Post heeft alles wat je nodig hebt als het om jouw verhuizing gaat!

Thoma Post Makelaars Hengelo

Ben je nieuwsgierig en wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen met een van onze makelaars in Hengelo? Kom dan langs! Bel 088 – 633 63 63 voor het maken van een afspraak. Liever mailen? Stuur je e-mail naar info@thomapost.nl.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure