Studio Hengelo

Op zoek naar een studio in Hengelo? Het kopen of huren van een huis is vaak een spannende tijd waarin er veel op je af komt. Thoma Post Makelaars Hengelo ontzorgt je graag volledig, zodat je optimaal kunt genieten van de toekomstige verhuizing.

Full service makelaar

Wanneer je Thoma Post Makelaars inschakelt als aankoop- of verkoopmakelaar voor je studio in Hengelo, weet je zeker dat er niets vergeten wordt. Thoma Post Makelaars is namelijk een full service makelaar. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de verhuizing nemen wij je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt genieten van het inrichten en de verhuizing naar je droomhuis. Met de gratis Thoma Post Verhuisservice wordt de verhuizing namelijk ook een tijd die je gerust tegemoet gaat. 

Financiering voor je studio

Bij de aankoop of verkoop verandert er ook veel op het gebied van je financiën. Wellicht heb je een hypotheek nodig. Onafhankelijk en gedegen hypotheekadvies van Thoma Post Hypotheken zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Ook voor een verbouwing van je studio in Hengelo zal je wellicht geld willen lenen. Onze hypotheekadviseurs kijken graag samen met je naar je complete financiële situatie om zo tot de beste financiering te komen voor jouw studio in Hengelo. 

Thoma Post Makelaars Hengelo

Steven, Koen, Maarten, Marieke en Susan staan graag voor je klaar tijdens het kopen, verkopen, huren of verhuren van jouw studio in Hengelo. Neem contact op met onze makelaars in Hengelo, wij staan je graag te woord!