Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Oldenzaal

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Oldenzaal? Of wil je deze juist kopen of verkopen? Thoma Post Bedrijfsmakelaars helpt je graag. Je bedrijfspand en bedrijf moeten perfect op elkaar afgestemd zijn, je bedrijfspand is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedspecialisten gaan voor je aan de slag met creatieve oplossingen en innovatieve ideeën, om zo deze samenhang te creëren. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Bedrijfspand kopen of huren

Wil je een bedrijfspand kopen of huren? Dat is vaak de eerste keuze die je tegenkomt tijdens de zoektocht naar een bedrijfspand in Oldenzaal. Aan beide mogelijkheden zijn zowel voor- als nadelen te verbinden, zoals dat je flexibeler bent als je bedrijfsruimte huurt. De huur is vaak per maand op te zeggen, zodat je makkelijker kunt anticiperen op groei of krimp van je bedrijf. Bij een gekocht bedrijfspand bouw je daarentegen vermogen op met je bedrijf, waar je de huur betaalt en juist niet meer terugziet. Jouw Thoma Post bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur licht je graag in over de mogelijkheden. 

Neem contact op

Oldenzaal als vestigingsplaats

Oldenzaal is een echte Twentse stad met meer dan 30.000 inwoners en is gelegen ten noorden van Hengelo en Enschede. De goede bereikbaarheid door middel van wegen, zoals de A1 richting zowel het westen van ons land als Duitsland, zorgt ervoor dat Oldenzaal een perfect vestigingsklimaat heeft voor zowel nationale als internationale bedrijven. 

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede. Vanaf deze plaats kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen, ook als je op zoek bent naar een bedrijfspand in Oldenzaal. Bekijk hier meer informatie over ons kantoor.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.