Bedrijfspand Oldenzaal

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Oldenzaal? Of wil je deze juist kopen of verkopen? Thoma Post Bedrijfsmakelaars helpt je graag. Je bedrijfspand en bedrijf moeten perfect op elkaar afgestemd zijn, je bedrijfspand is tenslotte het visitekaartje van je bedrijf. Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedspecialisten gaan voor je aan de slag met creatieve oplossingen en innovatieve ideeën, om zo deze samenhang te creëren. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Bedrijfspand kopen of huren

Wil je een bedrijfspand kopen of huren? Dat is vaak de eerste keuze die je tegenkomt tijdens de zoektocht naar een bedrijfspand in Oldenzaal. Aan beide mogelijkheden zijn zowel voor- als nadelen te verbinden, zoals dat je flexibeler bent als je bedrijfsruimte huurt. De huur is vaak per maand op te zeggen, zodat je makkelijker kunt anticiperen op groei of krimp van je bedrijf. Bij een gekocht bedrijfspand bouw je daarentegen vermogen op met je bedrijf, waar je de huur betaalt en juist niet meer terugziet. Jouw Thoma Post bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur licht je graag in over de mogelijkheden. 

Oldenzaal als vestigingsplaats

Oldenzaal is een echte Twentse stad met meer dan 30.000 inwoners en is gelegen ten noorden van Hengelo en Enschede. De goede bereikbaarheid door middel van wegen, zoals de A1 richting zowel het westen van ons land als Duitsland, zorgt ervoor dat Oldenzaal een perfect vestigingsklimaat heeft voor zowel nationale als internationale bedrijven. 

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Twente is gevestigd in Enschede. Vanaf deze plaats kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen, ook als je op zoek bent naar een bedrijfspand in Oldenzaal. Bekijk hier meer informatie over ons kantoor.