Huizen Lochem

Ben je op zoek naar huizen in Lochem? Of wil je juist huizen verkopen of verhuren? Thoma Post Makelaars Lochem helpt je graag verder! Wij hebben jarenlange ervaring binnen de makelaardij in Lochem en omgeving. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Lees verder op deze pagina. 

Actief als aankoopmakelaar voor huizen in Lochem en omgeving

Wanneer je op zoek bent naar je droomhuis, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk vinden. Thoma Post Makelaars Lochem is actief als aankoopmakelaar en zorgt ervoor dat het proces van het kopen van huizen in Lochem en omgeving zorgeloos verloopt. Bijvoorbeeld met een inschrijving in het Thoma Post Woonwensensysteem, waarin wij je op de hoogte houden van het nieuwste aanbod van onszelf of collega-makelaars dat voldoet aan jouw wensen. Je bent er zo van verzekerd dat je niets mist! 

Samen naar bezichtigingen

Heb je je droomhuis gevonden bij ons of een collega-makelaar? Dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Hier letten we op belangrijke zaken zoals de staat van de woning, eventuele gebreken maar ook op omgevingsfactoren, zoals de buurt en ligging van het huis. Wil je een bod uitbrengen? Dan adviseert jouw makelaar je graag over het optimale bod, waardoor je het huis kunt kopen tegenover de beste prijs en voorwaarden. Ook zijn we aanwezig bij het ondertekenen van de koopakte en de overdracht bij de notaris zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Thoma Post Makelaars Lochem

Meer weten over onze full-service dienstverlening? Arno, Roelof, Marleen, Carina, Marijke, Rina en Marije staan graag voor je klaar. Neem contact met ons op via deze pagina.