Bedankt overig header

Huis verkopen Hengelo

Je huis in Hengelo verkopen? Thoma Post Makelaars Hengelo helpt je graag verder. Tijdens de verkoop van je huis wil je natuurlijk alleen maar de beste prijs voor jouw huis. Wanneer je Thoma Post Makelaars inschakelt als verkopend makelaar, zetten we je huis op de kaart met onze unieke verkoopmethoden. Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zorgen ervoor dat je uitsluitend de beste potentiële kopers aantrekt en je huis binnen een korte tijd verkoopt. Dit alles natuurlijk tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden! Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Unieke verkoopmethoden

Om ervoor te zorgen dat je huis snel verkoopt, maken we gebruik van unieke verkoopmethoden. Wat dacht je bijvoorbeeld van exclusieve fotografie-opties, zoals avond- en dronefotografie? Of een eigen website of zelfs een boek van je huis? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben onze eigen marketingafdeling, welke graag met je meedenkt in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën om jouw huis op de kaart te zetten.

Neem contact op

Thoma Post Woningproeverij

We zetten jouw huis letterlijk op de kaart met de Thoma Post Woningproeverij. Zodra er voldoende gegadigden zijn voor een bezichtiging, nodigen we deze allemaal tegelijk uit voor een uniek woonevent: de Thoma Post Woningproeverij. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen potentiële kopers de sfeer van je huis vrijblijvend komen proeven. Na de woningproeverij houden we contact met alle bezoekers totdat er een bod wordt uitgebracht en het huis verkocht is. De aanwezigheid van meerdere geïnteresseerden versterkt het concurrentiegevoel, waardoor de woning in de regel sneller verkocht is tegen een hogere verkoopprijs.

Wil je meer weten over Thoma Post Makelaars Hengelo? Neem via deze pagina contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure