Huis verkopen Hengelo

Je huis in Hengelo verkopen? Thoma Post Makelaars Hengelo helpt je graag verder. Tijdens de verkoop van je huis wil je natuurlijk alleen maar de beste prijs voor jouw huis. Wanneer je Thoma Post Makelaars inschakelt als verkopend makelaar, zetten we je huis op de kaart met onze unieke verkoopmethoden. Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zorgen ervoor dat je uitsluitend de beste potentiële kopers aantrekt en je huis binnen een korte tijd verkoopt. Dit alles natuurlijk tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden! Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Unieke verkoopmethoden

Om ervoor te zorgen dat je huis snel verkoopt, maken we gebruik van unieke verkoopmethoden. Wat dacht je bijvoorbeeld van exclusieve fotografie-opties, zoals avond- en dronefotografie? Of een eigen website of zelfs een boek van je huis? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben onze eigen marketingafdeling, welke graag met je meedenkt in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën om jouw huis op de kaart te zetten. 

Thoma Post Woningproeverij

We zetten jouw huis letterlijk op de kaart met de Thoma Post Woningproeverij. Zodra er voldoende gegadigden zijn voor een bezichtiging, nodigen we deze allemaal tegelijk uit voor een uniek woonevent: de Thoma Post Woningproeverij. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen potentiële kopers de sfeer van je huis vrijblijvend komen proeven. Na de woningproeverij houden we contact met alle bezoekers totdat er een bod wordt uitgebracht en het huis verkocht is. De aanwezigheid van meerdere geïnteresseerden versterkt het concurrentiegevoel, waardoor de woning in de regel sneller verkocht is tegen een hogere verkoopprijs.

Wil je meer weten over Thoma Post Makelaars Hengelo? Neem via deze pagina contact met ons op.