Huis verkopen Deventer

Huis verkopen in Deventer? Thoma Post Makelaars Deventer helpt je graag verder! Of je nu kleiner of juist groter wil wonen, naar een andere plek wil verhuizen of andere redenen hebt, met onze jarenlange ervaring en unieke verkoopmethoden weet je dat het goed zit. Lees verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Direct een gratis waardebepaling aanvragen

Unieke verkoopmethodes

Om het verkopen van jouw huis in Deventer tot een succes te maken en jouw huis optimaal te presenteren aan de huidige markt, maken we gebruik van unieke verkoopmethodes. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijzondere fotografieopties, zoals avond- en dronefotografie? Of het unieke concept Woningproeverij van Thoma Post Makelaars, waarbij geïnteresseerden vrijblijvend de sfeer van jouw woning kunnen proeven? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Professionele onderhandelingsondersteuning

De bovenstaande unieke verkoopmethoden leiden vaak tot een aantal bezichtigingen. Na deze bezichtigingen wordt er wellicht een bod op je huis gedaan. Zodra je een tegenbod doet, ben je in onderhandeling. Dit lijkt misschien spannend, maar het is onze specialiteit. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de onderhandelingsfase en doen er dan ook alles aan om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren met daarbij de meest gunstige voorwaarden.

Thoma Post Makelaars Deventer

Thoma Post Makelaars Deventer is gevestigd aan Mr. H.F. de Boerlaan 22 in Deventer. Vanaf deze locatie kunnen wij de markt in Deventer en omgeving perfect bedienen. Dick, Joseph, Leonie en Jozephta staan graag voor je klaar om je huis in Deventer te verkopen. Neem contact met ons onze makelaar in Deventer en ervaar onze full-service dienstverlening.