Bedankt download header

Huis te koop in Slangenbeek in Hengelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de wijk Slangenbeek in Hengelo? Dan helpt Thoma Post Makelaars jou graag met zoeken! Thoma Post makelaars beschikt over een groot regionaal en nationaal netwerk, waarbij, als je je aanmeldt, je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe huizen die in de wijk Slangenbeek te koop staan! Dus zelfs een flink aantal dagen voordat de huizen op Funda komen te staan! Wel zo handig dus! Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder en kom ook meer te weten over Slangenbeek!

Slangenbeek

De wijk Slangenbeek is één van de meest nieuw gebouwde wijken in Hengelo. De wijk ontleent haar naam door het beekje wat in het midden van de wijk stroomt. De wijk kenmerkt zich tevens nog meer door de straatnamen, die geïnspireerd zijn door namen van vissen en insecten. Met het oog op jonge gezinnen is Slangenbeek een zogeheten vinex-wijk, waarbij het aantrekkelijk is voor starters om er te wonen. Tevens is er met de bouw van de huizen een grote focus op het verduurzamen van de woningen, waardoor er dus veel woningen te vinden zijn met zonnepanelen en groene energielabels!

Neem contact op

Thoma Post in Hengelo

Wil je graag een afspraak inplannen of een kennismakingsgesprek houden? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088 – 633 63 63 of via info@thomapost.nl.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure