Bedankt overig header

Huis te koop in Hengelo Tuindorp?

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat in de wijk Tuindorp in Hengelo? Dan zit je bij Thoma Post Makelaars Hengelo goed! Wij zijn makelaars met meer ervaring, meer persoonlijke dienstverlening, meer marktkennis en meer kwaliteit. Expertise en enthousiasme… Lees snel verder waarom wij jou het beste kunnen helpen in de aankoop én verkoop van jouw huis!

Tuindorp ’t Lansink

De wijk tuindorp ’t Lansink is een oude maar prachtige wijk net iets ten zuiden van het centrum van Hengelo. De wijk staat bekend om haar prachtige verschijning, met als crème de la crème ‘t Lansink, een beschermd dorpsgezicht wat een oppervlakte omvat van bijna 45 hectare. De meeste huizen in de wijk zijn voor het jaar 1950 gebouwd.  Het noordelijke deel van de wijk is al zeer lang bebouwd. Daarin staan ook de machinefabriek van Stork en andere bedrijven, die vlak voor of na de aanleg van de spoorwegen in Hengelo werden gesticht.

Neem contact op

Wat je van Thoma Post Makelaars Hengelo mag verwachten

Hier bij Thoma Post denken wij graag mee op welke manieren wij jou nog meer hulp kunnen bieden. Of het nu om extra aandacht gaat met de verhuizing, onafhankelijk hypotheekadvies of wooninspiratie, u noemt het, wij leveren het! Heb je een prachtige nieuwe woning gevonden, maar heb je je huidige woning nog niet laten taxeren? Geen probleem! Bij Thoma Post Makelaars kan je je huis gratis op waarde laten bepalen! Hierbij komt ook een uitgebreid adviesrapport, waarbij je verschillende huizen uit de omgeving te zien krijgt die veel overeenkomsten hebben met jouw eigen woning! Tevens hebben wij een zeer groot netwerk van potentiële kopers en verkopers, waardoor we heel snel een geschikte koper of verkoper voor je vinden kunnen!

Thoma Post Makelaars Hengelo

Heb je interesse in wat wij jou te bieden hebben? Bel dan eens naar ons via het nummer 088 – 633 63 63 en plan gelijk een afspraak in!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure