Headers Nieuwe Website (17)

Huis te koop aan de Lansinkweg in Hengelo

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Lansinkweg in Hengelo? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars aan het juiste adres! Door onze expertise en doorzettingsvermogen kunnen wij jou als geen ander helpen in de zoektocht naar jouw nieuwe woning aan de Enschedesestraat. En daar houdt het niet bij op, nee wij zijn pas tevreden als je pas echt helemaal gesetteld bent in jouw nieuwe woning! Hiervoor bieden we je bijvoorbeeld onze gratis verhuisservice aan, waarbij voor jou zoveel mogelijk zorgen ontzien worden. Wat dit precies inhoudt lees je hieronder!

Neem contact op

Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure