Headers Nieuwe Website (17)

Huis te koop aan de Deldenerstraat in Hengelo?

Ben je op zoek naar een huis dat te koop staat aan de Deldenerstraat in Hengelo? Dan ben je bij Thoma Post Makelaars bij het juiste adres! Bekijk hier ons actuele aanbod van huizen in de Deldenerstraat en omstreken. Niet alleen in het vinden van jouw toekomstige woning staat Thoma Post voor je klaar, ook bieden wij jou ons full-service pakket aan, waarbij we je van zoektocht tot sleuteloverdracht kunnen helpen. Voor meer informatie over de Deldenerstraat en meer informatie over ons full-service, lees snel verder!

De Deldenerstraat

De Deldenerstraat loopt van het centrum van Hengelo tot aan de rand van Delden. De straat begint als verlengstuk van de Oldenzaalsestraat en is ongeveer 5 kilometer in lengte. Het grootste gedeelte van de Deldenerstraat beslaat een gebied waar geen huizen aan de weg bevinden. Hierdoor bevinden zich (bijna) alle huizen in het gebied van Hengelo-stad. De bereikbaarheid van de Deldenerstraat is ideaal, aangezien je slechts enkele minuten verwijderd ben van het centrum van Enschede en de snelweg (A35 & A1).

Neem contact op

De full-service van Thoma Post

Of je nou hypotheekadvies nodig hebt, of hulp met het verhuizen, Thoma Post doet meer dan andere makelaars! Wij kunnen van zoektocht tot sleuteloverdracht jou helpen en denken graag met je mee. Heb je bijvoorbeeld je huis onlangs nog niet getaxeerd? Geen probleem! Bij Thoma Post Makelaars kan je een gratis waardebepaling laten uitvoeren, waarbij we je een adviesrapport geven met daarin vergelijkbare huizen bij jou uit de buurt! Jij staat dus altijd centraal en wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe wij jou helpen kunnen? Maak een afspraak met ons kantoor in Hengelo door te bellen naar: 088 – 633 63 63 of stuur een mailtje naar info@thomapost.nl.

 


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure