Huis kopen Deventer

Huis kopen in Deventer? De zoektocht naar je droomhuis is soms een lange weg waarbij je niets over het hoofd wil zien. Thoma Post Makelaars Deventer heeft jarenlange ervaring in het kopen en verkopen van huizen in Deventer.

Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar

De zoektocht naar je droomhuis begint bij een inschrijving in ons Woonwensensysteem. Zodra je je wensen aan ons doorgeeft, sturen wij constant het allernieuwste aanbod naar je op per e-mail. Zo ben je als eerste op de hoogte van het nieuwe huizenaanbod in Deventer, vaak zelfs nog voordat het op Funda staat! Heb je een potentieel droomhuis gevonden bij ons of een collega-makelaar? Dan gaan we graag met je mee naar bezichtigingen om met een kritische blik mee te kijken naar het huis. Zo weet je zeker dat er niets over het hoofd gezien wordt en je na de aankoop niet voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op

De stad Deventer

Deventer is een echte Hanzestad en dat is uitstekend terug te zien in de prachtige en authentieke binnenstad, waar jaarlijks vele evenementen plaatsvinden. De gemeente en stad naast de IJssel zijn het thuis van meer dan 100.000 inwoners. Naast de bruisende stad is het ook mogelijk om heerlijk te ontspannen in de natuur die Deventer rijk is. Het is een stad waar je gezien wil worden en van een huis kopen in Deventer zal je niet snel spijt krijgen!

Thoma Post Makelaars Deventer

Thoma Post Makelaars Deventer is centraal gevestigd aan de Mr. H.F. de Boerlaan 22 in Deventer. Vanuit deze locatie kunnen wij de markt perfect bedienen en zijn we als eerste op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt in Deventer en omstreken. Wil je de service van Thoma Post Makelaars Deventer ervaren? Dick, Joseph, Jozephta en Leonie staan graag voor je klaar. Neem contact met ons op met onze makelaars in Deventer.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure