Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsruimte Lichtenvoorde

Verschil kantoorruimte en bedrijfsruimte?

Een bedrijfsruimte heeft vaak een grote hal en een klein kantoor. Dit is interessant voor bedrijven die veel ruimte nodig hebben voor opslag of om in te klussen. Het concept is dan ook populair bij timmerbedrijven, webshops met eigen opslag, installatiebedrijven en groothandels. Deze ruimte, met uitzondering van het kantoor (natuurlijk), is niet geschikt als kantoorruimte. Dat komt omdat een bedrijfsruimte niet voldoet aan de voorwaarden die de ARBO gesteld heeft aan een kantoorruimte. De ruimte is bedoeld als werkplaats of opslag.

Qua prijs is een bedrijfsruimte veel goedkoper dan een kantoorruimte. Dit komt omdat bedrijfsruimtes vaak op (meer) afgelegen industrieterreinen gevestigd zijn bijvoorbeeld de Kamp en de Kamp Zuid in Lichtenvoorde) en niet de beschikking hebben over de service en faciliteiten die een kantoorruimte wel heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan een receptie, internet en lunchfaciliteiten.

Neem contact op

 Bedrijfsruimten in Lichtenvoorde beschikbaar bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Oost-Nederland is in trek als vestigingsplaats. Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Zutphen, Lochem, Lichtenvoorde, Hengelo en Enschede zijn groene gemeenten en erg goed bereikbaar door een uitgebreid wegennetwerk. Veel kleine zelfstandigen en grote multinationals blijven investeren in deze groeiende en groene regio.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars beschikt over ruim 50 jaar ervaring en een zeer uitgebreid netwerk. We werken graag met je samen en kijken naar wat Oost-Nederland jou te bieden heeft. In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij graag jouw specifieke wensen en krijg je een realistisch beeld van je kansen in Oost-Nederland. Ook kijken wij welke oplossingen het beste passen: aankoop of aanhuur. Door deze professionele en persoonlijke begeleiding in alle fasen van het koopproces weet je altijd waar je aan toe bent.

Zoek contact met één van onze vestigingen om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Van onze begeleiding mag je hoge verwachtingen hebben. Bekijk ons bedrijfsaanbod of neem contact met ons op.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.