Stockfoto Huis Verkopen

Appartementen te koop in Lochem

Ben je op zoek naar appartementen die te koop staan in Lochem en omgeving? Thoma Post Makelaars helpt je graag! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij en hebben hierdoor een uitgebreid netwerk opgebouwd. Onze makelaars in Lochem zijn specialisten op zowel lokaal als regionaal niveau. Lees snel verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. 

Aankoopmakelaar

Bij het kopen van een appartement komt veel kijken. Zo dien je allereerst je droomappartement te vinden. Thoma Post Makelaars heeft hier een handige eigen tool voor, namelijk het Woonwensensysteem. Als je jouw woonwensen aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen. Zodra je enkele appartementen te koop hebt zien staan in Lochem die voldoen aan jouw wensen, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen en zoeken we alles voor je uit op het gebied van bijvoorbeeld de VvE (Vereniging van Eigenaren) van het gebouw waarin je appartement zich bevindt.

Neem contact op

Lochem

Lochem is een stad in de Achterhoek en is gelegen in Gelderland. Voor meer dan 13.000 mensen is Lochem de thuisstad. Lochem is rijk aan zowel cultuur als natuur en voor wie rust en ruimte zoekt, is Lochem dé plaats om te zijn.

Thoma Post Makelaars Lochem

Thoma Post Makelaars Lochem is gelegen aan de Prins Bernhardweg 7 in Lochem. Vanaf deze centrale locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Ons professionele team van vastgoedspecialisten staat graag voor je klaar om je volledig te ontzorgen tijdens de aankoop, verkoop, huur of verhuur van jouw appartement in Lochem.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.