Nvm Open Huizen Dag

NVM Open Huizen Dag

Thoma Post Makelaars doet mee aan de NVM Open Huizen Dag. Onze makelaars en klanten staan klaar op 1 oktober 2022 van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bezichtigen.

Woningen van alle prijsklassen en bouwstijlen doen mee. Van hypermoderne villa’s tot klassieke monumentale panden.
Bel een van onze vestigingen op en wij zorgen dat onze eigenaren klaarstaan. De eigenaren van de woning zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien. Zo kun je een mooie route uitstippelen en deze zaterdag alle prachtige objecten bekijken. 

Neem contact op

Heb jij vragen over de NVM Open Huizen Dag en ons aanbod dat meedoet? Neem dan contact op door een van onze vestigingen te bellen of vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact op.

Toestemming*

Waarom de NVM Open Huizen Dag?

Je kunt vrijblijvend en zonder afspraak alle deelnemende huizen bekijken. De voornaamste reden waarom de NVM Open Huizen Dag zo populair is, komt omdat het de huiszoekende en verkopers een unieke kans biedt. Voor de huiszoekende kun je makkelijk meerdere huizen bezichtigen die je op het oog hebt en voor de verkopers geeft het juist de mogelijkheid om je huis te laten zien aan veel potentiële kopers. Andere voordelen zijn onder andere de efficiënte ervan, je laat veel bezoekers in een dag langkomen en hoeft maar een keer je huis bezoekklaar te maken. Daarnaast heb je zelf ook veel invloed, je kunt informatie geven over de wijk of de buren, zo kun je direct eventuele vragen beantwoorden. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat je zelf een paar uurtjes thuis moet blijven de desbetreffende zaterdag, maar wie weet zit daar de koper van je huis bij.

Nvm Open Huizen Dag Vragen Voor Wonen


Wie doen mee?

Verschillende verkopers hebben zich bij ons aangemeld voor de NVM Open Huizen Dag. Vol enthousiasme laten zij hun prachtige woningen aan jou zien. Op onze aanbodpagina kun je al onze panden zien. Daartussen zitten de woningen van de verkopers die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag.

Wil je deze panden bezichtigen? Wij zouden het geweldig vinden als jij eerst contact met ons opneemt. Dan zorgen wij ervoor dat jij alle informatie krijgt die jij nodig hebt om de NVM Open Huizen route te volgen.

Hieronder vind je het aanbod dat meedoet aan de NVM Open Huizen dag.

Open huizen aanbod

Thoma Post Telefonisch Bereikbaar