Header Nvm Open Huizen Dag April 2023

NVM Open Huizen Dag

Op zaterdag 1 april 2023 is het weer zover. Je kunt dan van 11.00 uur tot 15.00 uur op je gemak (zonder afspraak) en uiteraard geheel vrijblijvend tal van huizen bezichtigen. Én echt even de tijd nemen om te voelen of je favoriete huis goed bij je past of juist om verschillende typen huizen te bekijken. Woningen van alle prijsklassen en bouwstijlen doen mee; van prachtige vrijstaande woningen tot gezellige rijwoningen middenin een stad.

Een groot deel van onze kantoren doet mee aan deze dag, maar een aantal van onze kantoren blijft ook gesloten. Wil je weten of ons kantoor bij jou in de buurt deelneemt aan deze dag? Neem dan even contact met ons op of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Heb jij vragen over de NVM Open Huizen Dag en ons aanbod dat meedoet? Bel dan even met één van onze kantoren of vul het onderstaande formulier in.

Waarom de NVM Open Huizen Dag?

Je kunt vrijblijvend en zonder afspraak alle deelnemende huizen bekijken. De voornaamste reden waarom de NVM Open Huizen Dag zo populair is, komt omdat het de huiszoekende en verkopers een unieke kans biedt. Voor de huiszoekende kun je makkelijk meerdere huizen bezichtigen die je op het oog hebt en voor de verkopers geeft het juist de mogelijkheid om je huis te laten zien aan veel potentiële kopers. Andere voordelen zijn onder andere het efficiënte ervan, je laat veel bezoekers in een dag langskomen en hoeft maar een keer je huis bezoekklaar te maken. Daarnaast heb je zelf ook veel invloed, je kunt informatie geven over de wijk of de buren, zo kun je direct eventuele vragen beantwoorden. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat je zelf een paar uurtjes thuis moet blijven de desbetreffende zaterdag, maar wie weet zit daar de koper van je huis bij. Wist je dat 35% (!) van de woningen die heeft deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van herfst 2022 is vier weken later verkocht was?

Nvm Open Huizen Dag Vragen Voor Wonen


Wie doen mee?

Inmiddels zijn alle deelnemende huizen bekend die mee zullen doen aan NVM Open Huizen Dag. Vol enthousiasme gaan de verkopers hun prachtige woningen aan jou laten zien zien. Benieuwd naar het deelnemende aanbod? Bekijk ons aanbod en kies voor het filter ‘open huis’!

Bekijk het aanbod

Bereid je extra goed voor op deze dag door een vrijblijvend hypotheekadvies gesprek in te plannen bij één van onze hypotheekadviseurs. Zo weet je precies welke huizen passen bij jouw wensen en mogelijkheden.

Tot slot…

Natuurlijk doen er ook nog meer andere makelaarskantoren mee aan deze dag dan onze eigen kantoren. Stel dat je na een bezoek interesse hebt in een huis dat te koop staat bij een ander makelaarskantoor, dan kun je ons inschakelen als NVM-aankoopmakelaar. Het fijne daaraan? Je hebt een specialist achter je staan die je tijdens de gehele aankoop kan ontzorgen, je kan behoeden voor een miskoop én de beste prijs voor je kan bedingen.

Nvm Open Huizen Dag 2023 Leonie


Landingspagina Brochure

Maak verder kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.