Deventer – Thuis aan de Welle

In Thuis aan de Welle worden 29 appartementen ontwikkeld. De verschillende panden die deel uitmaken van het plan, waren tot voor kort in gebruik als kantoren. Deze worden volledig getransformeerd toto een diversiteit aan woningen. Voor alle appartementen geldt dat ze een buitenruimte krijgen in de vorm van een tuin of een balkon.

VERKOOPPROCEDURE
Alle verkoopdocumentatie inclusief inschrijfformulier is beschikbaar op de website. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

STADS WONEN AAN DE IJSSEL
Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel. De ligging aan de IJssel, met veel groen in de directe omgeving spreekt aan. Wonen aan het water is zowel dynamisch als rustgevend. De appartementen bieden een prachtig uitzicht over de IJssel, optimaal mogelijk gemaakt door de doordachte architectuur. Het binnenterrein biedt ruimte voor parkeren, ontspannen en ontmoeten. Met de binnenstad, alle voorzieningen en volop levendigheid op loopafstand. Maar ook met de natuur nooit ver weg. Bij Thuis aan de Welle is elk appartement anders en is de keuze groot in oppervlaktes, ligging en prijzen. Wat de 29 appartementen met elkaar gemeen hebben, is dat ze modern, sfeervol en comfortabel zijn en bovendien fraai afgewerkt. Er zit al veel bij de prijs inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen. Bekijk ze allemaal en stelt u zich eens voor dat u hier straks echt kunt gaan wonen…

Meer informatie over dit object

Deventer – Thuis aan de Welle,

Kenmerken

Projectnaam
Thuis aan de Welle
Postcode
7411 SC
Plaats
Deventer
Inhoud van
320 m3
Woonoppervlakte van
75 m2
Woonoppervlakte tot en met
260 m2
Website
www.thuisaandewelle.nl
Koop aanneemsom van
€ 440.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 975.000,-