Header Bedrijfsmakelaardij

Kantoorpand te koop

Een kantoorpand dat te koop staat vinden, lijkt een lastige zoektocht. Met professionele aankoop- en verkoopbegeleiding ondersteunen onze bedrijfsmakelaars je graag tijdens het gehele proces. Niet alleen kopen behoort tot de mogelijkheden: ook voor een kantoorpand huren ben je bij ons aan het juiste adres.

Oost-Nederland is in trek als vestigingsplaats door de goede snelwegverbindingen, groene omgeving en de ligging nabij de Duitse grens. Wij weten dit, en spelen hier graag op in tijdens de verkoop van jouw kantoorpand. Door gebruik te maken van innovatieve oplossingen en creatieve ideeën, zorgen onze bedrijfsmakelaars ervoor dat jouw kantoorpand optimaal te koop wordt gezet en in de markt wordt gepositioneerd.

Neem contact op

Ieder kantoorpand heeft zijn eigen kansen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk dat jouw kantoorpand past bij je onderneming in zowel formaat als uitstraling. Onze bedrijfsmakelaars denken graag met je mee en kijken ook naar alternatieven, zodat je een gedegen advies ontvangt. Wanneer je een kantoorpand dat te koop staat op het oog hebt, gaan we graag mee op bezichtiging zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Bij de uiteindelijke onderhandelingen staan we aan je zijde, zodat je het kantoorpand voor de beste prijs kunt kopen.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars is te vinden in de regio’s Twente, Achterhoek en Stedendriehoek. Door onze lokale en regionale kennis weten onze bedrijfsmakelaars precies welk kantoorpand er te koop staat op jouw favoriete locatie. Neem daarom contact op met één van onze experts via deze pagina. Zij spreken graag onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden voor jouw onderneming door.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.