Maatregelen omtrent het Coronavirus

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

 width=Naar aanleiding van de aanbevelingen van het RIVM in verband met het Corona virus hebben we maatregelen genomen om een goed evenwicht te vinden tussen continuïteit van onze dienstverlening en de bescherming van onze klanten en medewerkers. Daarom hebben we onderstaande keuze gemaakt.

Ons kantoor is gewoon geopend. Een deel van onze medewerkers werkt thuis, met een minimale bezetting op kantoor. Wij kunnen u te woord staan om uw vragen te beantwoorden en afspraken in te plannen.

Als u geen klachten heeft en niet in een risicogebied bent geweest kan uw afspraak of bezichtiging gewoon doorgaan. Afhankelijk van het type afspraak kunnen wij op uw of ons initiatief afspraken op afstand doen; telefonisch, via Skype, Facetime of Whatsapp video. Wij nemen onze maatregelen op het gebied van hygiëne en zullen in het kader hiervan iets meer afstand nemen tot u als klant. Omdat wij collega’s met verkoudheidsklachten vragen om thuis te blijven, kan het zijn dat wij minder snel reageren dan u van ons gewend bent.

Mocht u verkoudheids- en/of griepverschijnselen vertonen, dat vragen wij u op voorhand contact met ons op te nemen en de situatie samen te bespreken.

Zo zorgen wij samen voor uw en onze veiligheid.

 
Zo zorgen we er samen voor jullie en onze veiligheid,
Namens alle Thoma Post Makelaars kantoren.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.