Blog Website Headers

Woon & werktrends door Thoma Post

Kleurrijk wonen

De laatste tijd zie ik steeds vaker interieurs voorbijkomen waarin mensen lef met licht, kleuren en grafische elementen hebben getoond. Volgens trendwachters is deze trend een vertaling van de maatschappelijke ontwikkelingen na de coronaperiode waarbij de behoefte bestaat aan verfrissing en optimisme. Er is behoefte aan een frisse start!

Schermafbeelding 2022 05 20 Om 16.22.09

Vaak bu’j te bang

Met een felle kleur is heel veel te bereiken in je interieur. Met zo’n knalkleur zet je namelijk gelijk een vrolijkere sfeer neer. Maar hoe zorg je ervoor dat je interieur met kleur niet te druk overkomt?

In het Oosten van het land kent iedereen het gezegde: ”Vaak bu’j te bang” (”vaak ben je te bang”).  We zijn vaak een beetje bang om kleur te gebruiken in onze woning, omdat we houden van rustige en harmonieuze ruimtes. We denken automatisch dat daar geen felle kleuren bij horen. Je bent al gauw geneigd alle muren te witten en te gaan voor accessoires in grijs- en bruintinten. En dat terwijl kleur iets geweldigs is om mee te werken.

Door een paar kleurrijke meubels aan te schaffen, breng je heel wat vrolijkheid in je huis. Dat hoeft nu natuurlijk niet gelijk een grote bank te zijn, maar denk bijvoorbeeld aan een stoel of een lamp in een felle kleur.

Wit Blauw

Kleurrijk wonen, hoe pak je dat aan?

Heb je eenmaal besloten om voor een kleurrijk interieur te gaan, pak het dan gelijk goed en grondig aan en heb lef. Kleuren hoeven niet te matchen, tenslotte, wat vandaag de dag vloekt is morgen weer in. Bij kleurrijk wonen gaat het er alleen om wat jij mooi vindt.

Maak van je interieur een vrolijke plek met niet alleen vrolijke en felle kleuren, maar ook grappige en onverwachte vormen. Hiernaast zien we daar een mooi voorbeeld van. Deze mensen hebben een knalkleur (onze mooie huisstijlkleur magenta) gecombineerd met de niet alledaagse ruiten vorm op hun muur. Het knalt er uit!

3

Laat je inspireren

3
4
2

Vrijblijvend advies van onze experts?

Op al onze kantoren werken wij samen met interieurstylisten. Deze kunnen wij inschakelen tijdens het verkoopproces om het huis optimaal te presenteren op de foto’s en de video’s. Maar zij helpen onze klanten ook regelmatig bij het inrichten van hun nieuwe huis met een mooi moodboard. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op het de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt zit via deze pagina www.thomapost.nl/vestigingen


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.