Keukentrends

Woon & werktrends door Thoma Post

De keukentrends

De keuken. Voor heel veel mensen één van de meest geliefde plekjes, het kloppend hart van het huis. Daar waar je ’s ochtends rustig wakker wordt met een vers kopje koffie of geniet van een ontbijt met je hele gezin. En daar waar je ’s avonds een simpele pasta in elkaar draait en in het weekend tot in de laatste uurtjes gezellig borrelt met vrienden en familie.

In ons aanbod zie ik foto’s van de meest prachtige keukens voorbij komen in alle soorten, maten, stijlen en kleuren. Ik geef je graag een kijkje (in de keuken), breng ik je direct even op de hoogte van de laatste keukentrends!

Keukentrends Eten
Silke Leferink

Silke Leferink

Marketeer

Thoma Post

Het kleurenpalet

Zwarte keukens blijven populair

Net als vorig jaar, blijven de zwarte keukens heel erg geliefd. Wil je een lekker stoere en rustieke zwarte keuken? Kies dan voor een matte afwerking. Is luxueus en stijlvol meer jouw ding, pak dan de hoogglans afwerking. Welke afwerking je ook kiest, een zwarte keuken is tijdloos en makkelijk te combineren met bijvoorbeeld je servies, keukenaccessoires en raambekleding. Vind jij zwart iets te heftig, maar wil je wel graag een donkere keuken? Check dan de antraciete of grijze keukens eens.

Nieuwe, energieke pasteltinten

Wil jij een frisse, lichte en levendig kleur? Keukens in pasteltinten zoals mintgroen, lila of een zandkleurige beige zijn nu helemaal in. Ben je bang dat je keuken iets te lieflijk gaat worden? Combineer de pastelkleur dan met robuuste materialen, zoals een stoere spoelbak in een donkere tint of leren greepjes aan de lades.

Woningfotografie Topr Heeckerenlaan 46 Zutphen Thoma 16

Details

Dynamiek

Aardse vormen, natuurlijke materialen, lijnenspel en open kastjes of nisjes. Dat zijn de belangrijke aspecten als het gaat om het creëeren van een smaakvolle keuken die sfeer, gezelligheid en stijl uitstraalt. Met andere woorden; zorg voor de juiste dynamiek tussen materiaalgebruik, kleuren en accesoires.

Vingerafdrukken verleden tijd

We kennen het allemaal. Heb je net alle vingerafdrukken, zitten er ’s avonds alweer net zoveel op. Onbegonnen werk. Met de anti-fingerprint coating zijn vingerafdrukken verleden tijd, want de keukenfronten worden voorzien van een speciale coating. Die coating heeft speciale eigenschappen, waardoor vingerafdrukken niet meer zichtbaar zijn en is toe te passen op iedere keuken. Tip van Flip😉.

Pexels Pixabay 279648

Voor welk(e) kleur of materiaal kies jij?

Ontwerp Zonder Titel 4

Rustige zandkleur

Hout

Robuust hout

Ontwerp Zonder Titel 6

Groene pasteltint

Graniet

Landelijk graniet

Ontwerp Zonder Titel 5

Sfeervol terracotta

Marmer

Luxe marmer

Ontwerp Zonder Titel 7

Stevig zwart

Portugese Tegeltjes

Zuid-Europees sfeertje

Laat je inspireren

Inspiratie Keuken 4
Inspiratie Keuken 2
Inspiratie Keuken 1
Inspiratie Keuken 3
Inspiratie Keuken 5
Inspiratie Keuken 8
Inspiratie Keuken 7
Inspiratie Keuken 6
Pexels Sasha Kim 9414016

Vrijblijvend advies van onze experts?

Silke Leferink

Op al onze kantoren werken wij samen met interieurstylisten. Deze kunnen wij inschakelen tijdens het verkoopproces om het huis optimaal te presenteren op de foto’s en de video’s. Maar zij helpen onze klanten ook regelmatig bij het inrichten van hun nieuwe huis met een mooi moodboard. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op het de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt zit via deze pagina www.thomapost.nl/vestigingen


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.