Thoma Post Makelaars

Woon & werktrends door Thoma Post

Geef je tuin alvast een update voor 2024

Na het zomerseizoen proberen veel winkels hun resterende voorraad tuinmeubilair kwijt te raken. Dit is een uitstekende tijd om te profiteren van kortingen, omdat je vaak flinke besparingen kunt vinden. Als winkels een overschot aan voorraad hebben kan dit leiden tot uitverkoop. Winkels willen de ruimte vrijmaken voor nieuwe voorraad en bieden daarom tijdelijk hogere kortingen aan om klanten aan te trekken. Maar waar moet je op letten?

Thoma Post Makelaars
Lisan Vochteloo

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Thoma Post

  1. Maak een lijstje: Bedenk van tevoren welke items je echt nodig hebt. Dit voorkomt impulsieve aankopen van dingen die je niet echt nodig hebt.
  2. Controleer prijshistorie: Soms verhogen winkels eerst de prijzen en verlagen ze deze vervolgens tijdens de uitverkoop. Controleer de prijshistorie van een tuinproduct om er zeker van te zijn dat je echt een goede deal krijgt.  Via bijvoorbeeld www.kieskeurig.nl kun je van veel producten het prijsverloop zien over de afgelopen maanden.
Thoma Post Makelaars

3.Check het retourbeleid: Controleer of je producten kunt retourneren of ruilen die je tijdens de uitverkoop koopt. Soms gelden er andere voorwaarden voor afgeprijsde artikelen.
4. Pas op voor impulsaankopen: Omdat de prijzen lager zijn, is de verleiding om dingen te kopen groter. Denk goed na voordat je iets koopt en vraag jezelf af of je het echt nodig hebt. En vergeet natuurlijk niet te checken of je ruimte hebt om bijvoorbeeld dat mooie tuinmeubel op te slaan tot volgend jaar lente/zomer.

Thoma Post Makelaars

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.