Taxatie Apeldoorn

Woningtaxatie Apeldoorn

Als je je woning wilt verkopen, dan is het goed te weten hoeveel die eigenlijk waard is. Onze gecertificeerde taxateurs uit Apeldoorn kunnen je daarbij helpen om de waarde van je woning zo accuraat mogelijke inbeeld te brengen. Onze specialist heeft de juiste kennis en weet precies welke factoren de waarde van je woning bepalen. Je kunt dus zeker zijn van een accurate waardebepaling als je je woning laat taxeren door een van onze taxateurs!

Het taxatierapport van de waardebepaling van je huis

Een taxatierapport wordt opgesteld door de taxateur en geeft een goed overzicht van de gegevens van de woning die je van plan bent te verkopen. Het geeft met andere woorden aan hoeveel de woning waard is. Het rapport is verplicht bij onder andere de aanvraag van een hypotheek; het is een bewijs dat de waarde van de woning door een onafhankelijke en betrouwbare partij bepaald werd. Bij verkoop van je woning is een taxatierapport ook onmisbaar; je kunt ermee immers de waarde van uw bezittingen of de herbouwwaarde van de woning bepalen.

Neem contact op

De waardebepaling van je huis in Apeldoorn, welke factoren zijn belangrijk?

De schatting die door de taxateur wordt gemaakt houdt rekening met een aantal factoren, zoals de grootte en de ligging van de woning, alsook het onderhoud. De volgende elementen worden gedetailleerd in het rapport beschreven:

  • De ligging van je woning (de stad/het dorp en de buurt);
  • De omgeving (bestemmingsplan, snelwegverbindingen, eventuele winkelcentra, kindvriendelijkheid enzovoort);
  • De grootte van de woning en de indeling;
  • De eventuele tuin, balkon, garage, kelder, enzovoort;
  • De onderhoudsstaat van je woning;
  • De kwaliteit van bouwmaterialen;
  • De maatregelen voor energiebesparing (isolatie, zonnepanelen, energiezuinige HR ketel, etc..)

Andere elementen waar de taxateur bij een taxatie huis rekening mee houdt:

  • De ontwikkelingen op het vlak van de woningmarkt;
  • De voorziene toekomstontwikkelingen;
  • De gegevens in het Kadaster.

De kwaliteit van een taxateur: onmisbaar voor een accurate waardebepaling

Onze vestiging met onze makelaars in Apeldoorn heeft gecertificeerde taxateurs welke voor je woning een betrouwbare en kwalitatieve waardebepaling kunnen uitvoeren. Als je van plan bent je woning te verkopen is het immers van belang dat je weet wat je er allemaal uit kunt halen.

Vraag een vrijblijvende waardebepaling door onze taxateur in Apeldoorn aan. Je krijgt een goed beeld van zowel de grote elementen als de kleinste details die de waarde van je woning bepalen!


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure