Over Thoma Post Hypotheken

Bij Thoma Post Hypotheken willen wij niks minder dan de beste financiering voor jouw woning. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn worden wij niet beloond door de banken. Wij adviseren niet vanuit de uitgangspunten van de bank, maar vanuit jouw wensen en mogelijkheden. Met een ruim assortiment aan geldverstrekkers vinden wij voor jou altijd de beste deal. Niet alleen op het gebied van rente maar ook op het gebied van voorwaarden. Wij vergelijken daarbij een groot aantal aanbieders, waaronder ook jouw eigen bank. Met ervaren en gediplomeerde adviseurs voorzien wij jou met behulp van de meest moderne software van het beste advies. Advies dat jou uiteindelijk niks kost, maar juist oplevert.

Zo bekijken wij onder andere samen met jou kosteloos de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid van jouw woning. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en een kleine investering kan vaak al een leuke besparing opleveren op je energierekening.

Van een eerste oriëntatie op de woningmarkt tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris begeleiden wij je bij de aankoop en/of verkoop, financiering en woonhuis verzekeringen. Dat is Thoma Post. Naast Makelaars met meer ook Hypotheken met meer.