Je huis verduurzamen met Thoma Post

Verduurzamen wordt steeds belangrijker en ook bij Thoma Post Makelaars zijn wij ons daarvan bewust. Dankzij onze samenwerking met GavoorA hebben we óók alles in huis voor een energiezuiniger en comfortabeler thuis!

GavoorA is namelijk dé verduurzamingsspecialist die jou volledig kan ontzorgen tijdens het verduurzamen van je nieuwe huis. Verduurzamen met GavoorA start met het GavoorA Energie Adviesrapport; een rapport dat jou inzichtelijk maakt welke verduurzamingen kunnen passen bij de woning, welke geschatte investering daarbij hoort én wat het jou naar verwachting gaat opleveren. Zo kom je erachter op welke manier je jouw energielasten kunt verlagen, wooncomfort kunt verhogen en een steentje kunt bijdragen aan het klimaat!

Het fijne aan onze samenwerking met GavoorA? Je persoonlijke GavoorA adviseur vraagt offertes op en vergelijkt deze voor je, om jou vervolgens een helder overzicht aan te bieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding die aansluit bij jouw verduurzamingswens. Zo zorgt de adviseur ervoor dat jij de juiste en voordeligste keuze kunt maken uit het enorme aanbod zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en andere verduurzamingsoplossingen. En besluit je over te gaan tot het verduurzamen van je woning? Dan regelt de adviseur van GavoorA de rest; van planning tot oplevering. Dat noemen wij verduurzamen zonder gedoe!