Het Thoma Post Verkoopplan

Het Thoma Post verkoopplan huis verkopen

Download onze brochure!

Je huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Het is financieel en emotioneel gezien namelijk best een grote stap. Daarom is het van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Wij helpen je graag met deze beslissingen en nemen je alle zorgen uit handen tijdens de verkoop van je huis.

Thoma Post Makelaars werkt met een uniek verkoopplan om het verkoopproces zorgeloos te laten verlopen. Op deze manier ervaar je gelijk vanaf het begin meer zekerheid, rust en overzicht. Met dit verkoopplan en de bijbehorende verkoopactiviteiten zorgen wij ervoor dat je huis heel gemakkelijk verkocht gaat worden. Het verkoopplan vormt de basis, maar tijdens het vooronderzoek kijken we al naar jouw persoonlijke wensen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden. Jouw wensen komen terug tijdens het hele verkoopproces, vanaf de eerste kennismaking tot aan na de notaris. Ons uitgebreide netwerk en onze zoekersdata zorgt ervoor dat we de koper vaak al kennen zelfs voordat je huis op Funda staat.

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en kennis van de lokale en regionale markt. Deze kennis is belangrijk om jouw huis zo goed mogelijk in de markt te positioneren waarbij we streven naar het beste resultaat: de hoogste opbrengst voor jouw huis. Om dit te bereiken, maken wij gebruik van unieke verkoopmethodes en ons uitgebreide netwerk. We bieden bijvoorbeeld bijzondere fotografie-opties aan zoals avond- of dronefotografie. En wat dacht je van een website met visitekaartjes of een boek van je eigen huis in plaats van een fysieke brochure? Wij opereren door heel het land. Zo hebben wij vestigingen in onder andere Almelo, Hengelo, Deventer, Apeldoorn en Amsterdam. Maar ook in de achterhoek bijvoorbeeld als makelaar in Winterswijk

Door allemaal ons steentje bij te dragen en het beste beentje voor te zetten, kunnen we samen het beste resultaat bereiken. Dit betekent dat we je graag bij het proces betrekken, zodat we samen kunnen bepalen wat de beste aanpak is voor de verkoop van jouw huis. Het verkoopplan is opgedeeld in drie fases. We beginnen met de voorbereiding, dan volgt de uitvoering en uiteindelijk de verkoop zelf. Door deze acht stappen te doorlopen kan er niets worden vergeten tijdens het verkopen van je huis. Succes verzekerd! Lees verder op deze pagina en ontdek de acht stappen waarin wij jouw huis gaan verkopen.