Winterswijk – Wethouder Bentstraat 21, € 1.150,- p/m

Op loopafstand van het Winterswijkse centrum gelegen 3-kamer appartement op de begane grond van het recent opgeleverde appartementencomplex ’t Wijkse Park!

Indeling:
Entree met een centrale hal op de begane grond. Een ruime Z-vormige woonkamer met open keuken en verschillende raampartijen. Vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een ruime badkamer en een bergruimte met wasmachineaansluiting. Elk appartement binnen het complex beschikt over een eigen externe berging welke van buiten bereikbaar is. De berging is voorzien elektra, handig voor het plaatsen een extra vriezer of de stalling van de (elektrische) fiets!

De woning wordt opgeleverd inclusief keuken en badkamer. De binnenwanden zijn voorzien van glasvliesbehang en geschilderd. De woning dient enkel te worden voorzien van vloerafwerking. De betonvloer is geschikt voor verschillende vloerafwerkingen waaronder PVC, laminaat, of vloerbedekking.

Nadere informatie:
– Huurprijs € 1.150,– (incl. servicekosten)
– Excl. gas, water en elektra.
– Beschikbaar per 1 mei 2021
– Waarborgsom van minimaal éénmaal de maandhuur van toepassing.
– Minimale huurtermijn 2 jaar, hierna voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerden kunnen uitsluitend reageren per mail. Vraag het huurformulier aan via info@thomaenning.nl. Volledig ingevulde en geretourneerde huurformulieren worden voorgelegd aan de verhuurder. Hierna worden kandidaten uitgenodigd voor een bezichtiging. In een later stadium kan worden gevraagd naar inkomensgegevens.

Meer informatie over dit object

Winterswijk – Wethouder Bentstraat 21, € 1.150,- p/m

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.150,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
92 m2
Inhoud
260 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, CCTV, Balansventilatie