Winterswijk – Laan van Hilbelink 11-23, € 950,- p/m

In een voormalig schoolgebouw, dat is getransformeerd tot een appartementencomplex, staat een heerlijk appartement te huur op de bovenste verdieping. Vanuit de woonkamer is er prachtig uitzicht over de daken van Winterswijk. Hierbij vallen de mooie kerktorens direct op.

Het appartement is circa 98 m2 groot, beschikt over 2 slaapkamers, een open keuken en een badkamer met inloopdouche en ligbad. Verder is er in de hal een moderne toiletruimte, de meterkast en een berging met de CV-installatie en wasmachine- & drogeraansluiting. Mechanische ventilatie is in het appartement aanwezig.

Het hele complex, ‘Oldschool’ genaamd, is gerealiseerd in de voormalige Rijksscholengemeenschap van Winterswijk, kent naast 30 appartementen en een beheerderswoning in hetzelfde gebouw ook ‘Oldschool HOTEL’; een heel bijzonder hotel met 12 unieke suites. In het voorgebouw komen hele chique kamers met luxe faciliteiten en in de zijvleugel kamers die allemaal voorzien zijn van een vide en uitgerust zijn met moderne snufjes.

Wie komt wonen in een appartement van Oldschool zal zich begeven in een (sociale) atmosfeer, waarbij de verschillende bewoners samen optrekken, graag met elkaar te maken hebben en tegelijkertijd respect hebben voor een optimale hotelbeleving van de hotelgasten.

Met andere woorden: in deze unieke nieuwe wooncommunity is er RESPECT voor de leefomgeving waar je onderdeel van wordt! Dit project geldt als een schoolvoorbeeld voor jongerenhuisvesting in de Achterhoek.

Bijzonderheden van de woning:
* Bouwjaar: 2020
* Gebruiksoppervlakte: 98 m2
* Carbonic (vloer-) verwarming (elektrisch)
* industriële uitstraling
* Huurprijs € 950,–
* Servicekosten bedragen circa € 50,- per maand

Aanvaarding: in overleg.
Mocht u in aanmerking willen komen voor dit appartement, dan kunt u een huurformulier opvragen bij info@thomaenning.nl of bellen met 0543 – 51 61 51.

Meer informatie over dit object

Winterswijk – Laan van Hilbelink 11-23, € 950,- p/m

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950,- p/m
Servicekosten per maand
€ 50,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
98 m2
Inhoud
294 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel