Verkocht - Winterswijk Huppel – Walienseweg 32, € 635.000,- k.k.

Verkocht

De mooi landelijk gelegen WOONBOERDERIJ “ERVE HESSELINK” biedt volop mogelijkheden om te wonen en te ondernemen. De MINI-CAMPING op het royale en verzorgde erf bestaat al meer dan 30 jaar. Een zeer gewilde plek; de gasten komen graag terug! In het seizoen zijn de 14 campingplaatsen volledig bezet.

De woonboerderij samengevat:
Degelijk, royaal, 1e klasse materialen, onderhoudsarm (kunststof kozijnen), goed geïsoleerd, comfortabel (vloerverwarming), slaap- en badkamer op de begane grond, mogelijkheden zoals extra woonruimte of atelier op de verdieping. Uitgebreide technische installatie o.a. 69 zonnepanelen, zonneboiler en alarm. Eigen waterbron met pompinstallatie en meerdere tappunten.
Alle plekken op de minicamping zijn voorzien van dubbele stopcontacten en op 3 punten Wi-Fi, zodat er voldoende bereik is. Bovendien toiletten/douches en spoel/afwasruimte voor de gasten.

Om te wonen en voor de gasten een ideale plek. Goed bereikbaar. Op korte afstand van Winterswijk met een gezellig centrum en voorzieningen zoals schouwburg De Storm, spoorverbinding, middelbare scholen en het streekziekenhuis. In de directe omgeving volop natuur, rust, ruimte, fietspaden, zandwegen, vrij toegankelijke bossen en recreatieplas “Het Hilgelo”.

Voor de indeling zie de plattegrond.
De mooie schuur (maar liefst 143 m² groot) is gebouwd met gebinten, gemetselde gevels en een degelijke sporenkap. In gebruik als dubbele carport, berging en werkplaats.

Opmerking
De woonboerderij met minicamping heeft de bestemming: Agrarisch – Cultuurlandschap (met bouwblok), functieaanduiding: specifieke vorm van recreatie – kleinschalig kamperen 1.

Aanvaarding in overleg.

Meer informatie over dit object

Winterswijk Huppel – Walienseweg 32, € 635.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 635.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Energielabel
A
Bouwjaar
1922

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
308 m2
Perceel oppervlakte
4.325 m2
Inhoud
1.203 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Rookkanaal, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie