Verkocht - Winterswijk – Achterweg 8-I, € 495.000,- k.k.

Verkocht

DE DROOM VOOR DE PAARDENLIEFHEBBER!!
7 PAARDENBOXEN, BUITENBAK, BIJNA 1 HA GROND, VEEL SCHUURRUIMTE.
EN DAN OOK NOG COMFORTABEL WONEN, IN EEN SEMIBUNGALOW OP EEN VEEL PRIVACY BIEDENDE PLEK JUIST BUITEN DE BEBOUWDE KOM.

Heerlijk buiten wonen op een perceel van maar liefst 9.885 m² en zo over de zandweg het fraaie coulisselandschap in kunnen rijden. Volop natuur, rust en ruimte in de directe omgeving en tegelijk het centrum van Winterswijk vlot bereikbaar, ook op de fiets.

Het levendige Winterswijkse centrum heeft een goede winkelstand, horeca/terrasjes en op woensdag en zaterdag een grote warenmarkt. Bovendien goede basisvoorzieningen zoals spoorverbinding, het streekziekenhuis Koningin Beatrix, middelbare scholen en Schouwburg De Storm.

De degelijke VRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW heeft een woonoppervlakte van circa 140 m² waarvan circa 105 m² op de begane grond. De badkamer is op de begane grond, evenals 2 slaapkamers. Op de verdieping ook nog weer 2 slaapkamers. Fijne, lichte woonkamer met vloerverwarming en serre.

De SCHUUR meet circa 138 m². Ingedeeld met een hobbyruimte (voorzien van gaskachel), werkplaats en een schuur/garage met 2 roldeuren.
De KAPSCHUUR staat volledig ten dienste aan de paardensport. Ingericht met 7 paardenboxen. Verder in gebruik als opslag en stallingsruimte. De paarden hebben vrije uitloop in de gedraineerde paddock. Bovendien een rijbak (20 x 40 meter) met verlichting, drainage om de 4 meter en eigen water (puls) om te sproeien.

Meer informatie over dit object

Winterswijk – Achterweg 8-I, € 495.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 495.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Energielabel
C
Bouwjaar
1969

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
140 m2
Perceel oppervlakte
9.885 m2
Inhoud
550 m3
Oppervlakte externe bergruimte
280 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie