Lochem – Noorderwal 40-41, € 725.000,- k.k.

BELEGGINGSPROPOSITIE BESTAANDE UIT (6) WOONEENHEDEN
Te koop bewezen belegging op een toplocatie in het centrum van Lochem bestaande uit 4 verhuurde studio’s/appartementen op de 1e en 2e verdieping met de mogelijkheid om twee (2) extra woningen/appartementen op de begane grond te realiseren.

De gemeente Lochem heeft meegewerkt aan een herbestemming van het perceel Noorderwal 40-41. De herbestemming maakt het mogelijk om twee (2) extra woningen/appartementen op de begane grond te realiseren van ca. 100 en 115 m² GBO met aansluitend elk een eigen, op het zuiden gelegen tuin/terras en mogelijkheid voor een berging. Beide woningen voorzien in de behoefte van een grote doelgroep die letterlijk op steenworp afstand van alle voorzieningen, levensloopbestendig wil wonen. De wooneenheden hebben een marktconforme verhuurwaarde (na verbouwing) van circa € 1.100,- per maand per stuk en een uitstekende uitpondwaarde.

Op de op de 1e en 2e verdieping zijn vier (4) verhuurde studio’s/appartementen gesitueerd. De wooneenheden zijn bereikbaar via een gezamenlijke trapopgang die toegang geeft tot een centrale hal. Op de eerste verdieping zijn drie studio’s gesitueerd, te weten Noorderwal 40a, groot circa 45 m², Noorderwal 40b, groot circa 54 m², Noorderwal 40c, groot circa 33 m² en een trapopgang naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping is één studio gesitueerd, te weten Noorderwal 40d, groot circa 50 m². De technische ruimte bevindt zich tevens op de tweede verdieping. De opgegeven oppervlakten zijn overgenomen uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). De opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Het appartementencomplex bestaat uit 4 studio’s/appartementen:
– Noorderwal 40 a: betreft een tweekamerappartement met (frans)balkon, woonkamer, slaapkamer en een separate keuken, badkamer en toilet gelegen aan de voorzijde van het appartementencomplex;
– Noorderwal 40 b: betreft een tweekamerappartement, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer en een separate keuken, badkamer en berging (t.b.v. wasmachine- en droger);
– Noorderwal 40 c: betreft een tweekamerappartement, bestaande uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met ligbad en een groot dakterras van circa 25 m²;
– Noorderwal 40 d: betreft een tweekamerappartement, bestaande uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer en moderne badkamer met douche.

OVERZICHT HUUR PROGNOSE
– Noorderwal bestaande studio’s: € 26.520,- (huidige huur)
– Noorderwal wooneenheid 100 m² : € 1.100,- per maand, € 13.200,- (verwachte huuropbrengst)
– Noorderwal wooneenheid 115 m² : € 1.250,- per maand, € 15.000,- (verwachte huuropbrengst)

Verwachte totale huuropbrengst bij een bezettingsgraad van 100% is € 54.720,- per jaar.

Overige informatie
– De directe belendingen worden gevormd door restaurant de Babbelaer en kinderdagopvang Dreamzzz;
– Huurstroom studio’s bedraagt thans ruim € 26.520,- (ex. G/W/E) per jaar. Voor gas, water- en elektra wordt € 75,- per maand (niet verrekenbaar, op basis van 1 persoon) in rekening gebracht.
– Het terras dat bij het voormalige restaurant hoorde, zal worden opgeheven. Daarmee komen parkeerplaatsen beschikbaar ten behoeve van de woningen.
– Serieuze reacties gevraagd.

Uitstekende propositie voor degene die mét onmiddellijk aanvangsrendement zelf de handen uit de mouwen wil steken.

Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.

Meer informatie over dit object

Lochem – Noorderwal 40-41, € 725.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 725.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Horeca en wonen
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
365 m2
Perceel oppervlakte
448 m2
Inhoud
1.350 m3

Indeling

Aantal kamers
6