Holten – Velddijk ong, € 980.000,- k.k.

Het landgoedplan voorziet in een bouwkavel waarop een landhuis mag komen met een inhoud van maximaal 4000 m3. Of u modern of meer naar het klassieke neigt, de locatie biedt u alle mogelijkheden. De impressie van het gebied geeft aan hoe u vanuit uw landhuis de omgeving zou kunnen ervaren.

Er is een nauwe verwantschap tussen het landhuis en de natuur van het landgoed. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met invloeden van de direct omliggende bebouwing.

U heeft volledige vrijheid in hoe het landhuis er komt uit te zien. De vorm, de inhoud en de indeling bepaalt u volledig zelf. In principe bent u vrij in het kiezen van een architect. Stichting Het Lookerveld heeft architect Wim Maas van Maas Architecten Lochem-Zeist bereid gevonden voor een vrijblijvend advies- en schetsgesprek.

Landgoed Look ligt op fietsafstand van het dorp Holten. Een dorp met talrijke voorzieningen zoals scholen, winkels en een station. Kenmerkend voor het Look is de fijnmazigheid van het gebied; landelijke wegen met bosschages, houtstruwelen in een landschap met reliëf. Het gebied Het Look ten zuidoosten van het dorp, is uitstekend bereikbaar vanaf de A1. De rijafstand naar Deventer is een kwartier.

Voor meer informatie https://www.landgoedlook.nl/

Meer informatie over dit object

Holten – Velddijk ong, € 980.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 980.000,- k.k.
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakte & inhoud

Perceel oppervlakte
50.000 m2
Inhoud
0 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2