Hengelo – Beitelstraat 8A, € 335.000,- k.k.

Deze representatieve (bedrijfs)woning en functionele bedrijfshal worden voor de verkoop aangeboden. Een ideale locatie om wonen en werken te combineren. Het object is gelegen op bedrijventerrein Timmersveld te Hengelo. De bedrijfshal heeft een totale oppervlakte van circa 408 m², onderverdeeld in bedrijfsruimte, magazijn-/opslagruimte, kantine/bar en kantoor. Het woonhuis heeft een totale woonoppervlakte van circa 114 m², verdeeld over twee lagen. Op eigen terrein zijn beperkte parkeervoorzieningen en tevens is het mogelijk om langs de openbare weg te parkeren.

Het bedrijventerrein Timmersveld is centraal gelegen ten opzichte van de A35 en de A1. Deze bevinden zich op respectievelijk 2 en 5 kilometer afstand. Tevens is het object met openbaar vervoer goed te bereiken.

Indeling woonhuis:
Begane grond: Hal, entree, trapopgang, kruipgat met wateraansluiting, meterkast met elektra-aansluiting, vinyl (tegelpatroon) en plafond schroten. De woonkamer is voorzien van houten kozijnen met thermopane beglazing, laminaat, een gashaard, ventilatieroosters en contactdozen. De keuken beschikt over een keukenblok met koelkast, fornuis met afzuigkap, vaatwasmachine en marmeren aanrechtblad, voorts een tegelvloer en achteringang. De bijkeuken is bereikbaar via zowel de voor- als de achterzijde en vanuit de keuken, en is voorzien van een tegelvloer, toilet, voorzieningen voor wasmachine e.d. en een CV-ketel (merk Remeha Aventa, bouwjaar 2013).

Verdieping: Overloop met balustrade en vaste kasten, 4 slaapkamers (met vaste kasten), waarvan twee kamers met balkon, enkele beglazing aan de achterzijde, wanden voorzien van stucwerk, houten verdiepingsvloer met vinyl, en een badkamer v.v. douche, toilet, wastafel, tegelvloer, dakraam en doorgang naar ouderslaapkamer.

Voorzieningen bedrijfshal:
* Geasfalteerde vloer;
* Overheaddeur (handmatig bedienbaar);
* Verlichting;
* Gasaansluiting voor de woning;
* Vrije hoogte ca. 3,60 meter (over volle breedte), tot in nok circa 5,25 meter.

Voorzieningen kantoor:
Systeemplafond met verlichting.

Voorzieningen bar/kantine:
Systeemplafond met verlichting, bar met tap etc., toilet.

Voorzieningen garage:
Betegelde vloer en houten plafond afgewerkt met (systeem)platen.

Buitenterrein:
Terreinverharding d.m.v. klinkers en voorzien van een (afsluitbaar) hekwerk.

Bijzonderheden:
* Ideaal voor de combinatie wonen/werken!
* Het object valt onder de bepalingen van bestemmingsplan A1-zone en heeft als bestemming bedrijfsdoeleinden (categorie I, II en III), alsmede bedrijfswoning;
* Gelegen op bedrijventerrein Timmersveld;

Aanvaarding:
In overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op http://www.funda.nl.

Meer informatie over dit object

Hengelo – Beitelstraat 8A, € 335.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 335.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar periode
Vanaf 1960 t/m 1970

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
114 m2
Perceel oppervlakte
688 m2
Inhoud
370 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Rookkanaal