Verkocht - Enschede – Rietmolenstraat 6-12, € 350.000,- k.k.

Verkocht

Wie op zoek is naar een goede investering voor de toekomst, doet er goed aan dit vrijstaande pand op de hoek van de Rietmolenstraat in overweging te nemen. Het pand bestaat uit vier zelfstandige appartementen. Deze indeling kan worden gehandhaafd, maar bij renovatie kan het pand tevens worden verbouwd tot twee grotere woningen of woon-/werkvoorziening(en). In de huidige staat is de indeling van de appartementen vrijwel identiek, waarbij de nummers 6 en 12 en 8 en 10 aan elkaar gespiegeld zijn. 
 
De Rietmolenstraat is een sfeervolle en ruim opgezette straat aan de rand van het centrum van Enschede. Op loopafstand vindt u alle mogelijke voorzieningen. O.a. scholen en kinderopvang, winkels en speciaalzaken, Medisch Spectrum Twente, openbaar vervoer en Hogeschool Saxion zijn uitstekend bereikbaar. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.
 
Indeling Rietmolenstraat 6 en 12
Eigen entree met garderobe en trapopgang nar de eerste verdieping; overloop met grote inbouwkast, toiletruimte en raampartij; woonkamer aan de achterzijde met gashaard, twee inbouwkasten, dubbele openslaande deuren naar het balkon en toegang tot keuken en slaapkamer; slaapkamer en suite met grote raampartijen aan de voorzijde; keuken met inbouwkast en eenvoudig keukenblok; badkamer met wastafel, douche, witgoedaansluitingen en grote raampartij; kamer met raampartij.  
 
Specificaties nummer 6
– Eerste verdieping
– Woonoppervlakte: 56 m²
– Balkon: 4 m²  

Specificaties nummer 12
– Eerste verdieping
– Woonoppervlakte: 57 m²
– Balkon: 4 m²
 
Indeling Rietmolenstraat 8 en 10
Entreehal met grote inbouwkast, toiletruimte en raampartij; woonkamer aan de achterzijde met gashaard, twee inbouwkasten, dubbele openslaande deuren naar het terras en toegang tot keuken en slaapkamer; slaapkamer en suite met grote raampartijen aan de voorzijde; keuken met inbouwkast en eenvoudig keukenblok; badkamer met wastafel, douche, witgoedaansluitingen en grote raampartij; werkkamer met raampartij.
 
Specificaties nummer 8
– Begane grond
– Woonoppervlakte: 53 m²
– Terras: 4 m²  

Specificaties nummer 10
– Begane grond
– Woonoppervlakte: 55 m²
– Terras: 4 m²

Aanvaarding: in overleg.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Meer informatie over dit object

Enschede – Rietmolenstraat 6-12, € 350.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
221 m2
Perceel oppervlakte
116 m2
Inhoud
899 m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Glasvezel kabel