5191666bc6df7ec8e269e245070095f8.jpeg
Beschikbaar

Eibergen – Vogelenzangstraat -ong

Vraagprijs: 252.824,- Vrij op naam

Beschrijving

Uw droomhuis in Eibergen: De Laatste kans op een unieke bouwkavel aan de rand van Eibergen!

Op de hoek van de Vogelenzangstraat en de Warfslatweg verrijzen 21 prachtige nieuwbouwwoningen, elk met hun eigen charme en karakter. Deze ontwikkeling, gelegen op een plangebied van ongeveer 7.300 m², biedt een mix van verschillende woningtypes, groottes en stijlen. Het is een project dat echt inspeelt op de behoefte aan diversiteit en duurzaamheid in de hedendaagse woningmarkt.

Het plangebied bevindt zich aan de zuidrand van de kern van Eibergen, ingeklemd tussen de Vogelenzangstraat, de Warfslatweg en de Meulenkampsweg. Dit gebied, dat vroeger een spoortraject was en nu dient als een langzaam-verkeersroute, biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Aan de zuidzijde grenst het aan schilderachtig akkerland, terwijl je aan de oostzijde gezellige lintbebouwing vindt. De overige richtingen worden omringd door charmante woonwijken uit de jaren ’70, wat zorgt voor een sfeervol en gevarieerd straatbeeld.

Dit gebied is nog nooit eerder bebouwd geweest, wat betekent dat u de kans krijgt om deel uit te maken van iets geheel nieuws en bijzonders. De initiatiefnemers zijn vastbesloten om een groene en duurzame wijk te ontwikkelen, waarin zowel het milieu als de gemeenschap centraal staan. Van de 21 geplande woningen zullen er 11 worden gerealiseerd door leden van het lokale wooncollectief CW Eibergen. Daarnaast komen er ongeveer 8 bereikbare rijwoningen (huur en/of koop) en twee 2-onder-1-kap woningen.

En nu komt het mooiste: er is nog slechts één kavel beschikbaar, en misschien wel de mooiste van allemaal. Deze bouwkavel, gelegen aan de rand van het nieuwbouwplan, biedt u de unieke kans om uw droomhuis te realiseren. Met een royale oppervlakte van 676 m² en een achtertuin die op het zuiden ligt, kunt u hier genieten van optimale zonuren.

Wat betreft de bouwmogelijkheden, het bestemmingsplan biedt u de nodige vrijheid. Het bouwvlak is ongeveer 8,5 meter diep en 12,5 meter breed, met een maximale bouwhoogte van 10 meter en een goothoogte van 6 meter. U bent vrij in de keuze van een aannemer, wat betekent dat u uw woning geheel naar eigen wens en smaak kunt laten bouwen. Uiteraard dient u zich te houden aan de regels van het bestemmingsplan en de wensen van de welstandscommissie van de gemeente, maar binnen die kaders heeft u volop ruimte voor creativiteit.

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we enkele impressies toegevoegd aan de presentatie. Deze kunnen dienen als inspiratie voor uw eigen ontwerp en helpen u bij het visualiseren van uw toekomstige woning.

Kortom, dit is uw kans om deel uit te maken van een nieuw en opwindend woonproject in Eibergen. Aarzel niet te lang, want deze laatste kavel wacht op iemand die er een droomhuis van wil maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deze unieke kans kunt grijpen.

Welkom thuis in Eibergen!

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 252.824,- Vrij op naam
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Woonoppervlakte & perceel

 • Perceel 676 m2

Bouw

 • Huidig gebruik bouwgrond

Indeling


Video


Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Eibergen
 • Adres: Vogelenzangstraat
 • Postcode: 7151 VD

Buurtinformatie

Leeftijd van de buurtbewoners

 • 15% 0 - 15 jaar
 • 11% 15 - 25 jaar
 • 21% 25 - 45 jaar
 • 27% 45 - 65 jaar
 • 26% 65+ jaar

Huishoudens

 • 36% Eenpersoons
 • 33% Met kinderen
 • 32% Zonder kinderen

Koop / huur

 • NAN% Koop
 • NAN% Huur

Mannelijke buurtbewoners

3.910

Vrouwelijke buurtbewoners

3.935

Inwoners Eibergen

Onbekend

Inwoners Eibergen

Onbekend

Auto’s

NAN per huishouden

Gemiddelde vraagprijs

Onbekend


Ons proces in 6 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoopproces van je nieuwe huis en geven je de extra persoonlijke aandacht die jij verdient!

1

Icon Stap 1

Wil je dit huis graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over het huis stellen aan de makelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 3

Zie jij jezelf hier al wonen? Breng dan een bod uit op het huis.

4

Icon Stap 4

Word je bod geaccepteerd, dan ga je - nadat de bedenktijd verstreken is - de hypotheek regelen.

5

Icon Stap 5

Zodra de hypotheek akkoord is word je op de hoogte gebracht van het goede nieuws en ben je klaar om naar de notaris te gaan.

6

Icon Stap 6

Bij de notaris onderteken je alle belangrijke documenten en daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Het verhuizen kan beginnen!


Bereken je hypotheek


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*

Portret Foto Website

Willem Dost

0573 - 222444


Ons aanbod in de buurt


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.