Verkocht - Eefde – Boedelhofweg 38B, € 490.000,- v.o.n.

Verkocht

Welkom op Havezathe De Boedelhof!

Aan de zuid oostelijke rand van Eefde nabij de Eefsche beek en het Twentekanaal gelegen prachtige landgoedkavel van maar liefst 6.029 m². Op de plek waar ooit kasteel Boedelhof stond, zijn 5 landgoedkavels gecreëerd met in het midden het gerenoveerde rijksmonumentale jachthuis.

Op de kavel mag een riant landhuis gebouwd worden van maximaal 3.000 m³. Het bouwvlak op het perceel is ca. 975 m². In overleg met een architect naar uw keuze is dit de kans om uw droomhuis te realiseren.

De uitgangspunten van het beeldkwaliteitsplan: veel groen, weidse uitzichten over landschap en water en tegelijk de beslotenheid van uw eigen ‘hof’. Richtlijnen wat betreft architectuur zijn: de landhuizen zijn herkenbaar aan het witte stucwerk, donkere dakpannen, een bouwhoogte van maximaal 2,5 bouwlagen en de materialen baksteen, staal en hout. De ontwerpen van de wereldberoemde architect Frank Lloyd Wright sluiten goed aan bij de waarden van dit beeldkwaliteitsplan.

Eefde is gelegen op circa 15 autominuten van Deventer en circa 15 fietsminuten van het centrum van Zutphen. In Eefde zijn onder andere 2 basisscholen, een kinderdagverblijf, huisartsen en tandartspraktijk en diverse winkels aanwezig. Er is een directe busverbinding naar Zutphen en Deventer.

De bouwkavel wordt ‘vrij op naam’ aangeboden, inclusief BTW. Indien u bouwt met Van Campen Bouwgroep BV, wordt de koopsom € 465.000,- VON!

Meer informatie over dit object

Eefde – Boedelhofweg 38B, € 490.000,- v.o.n.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 490.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakte & inhoud

Perceel oppervlakte
6.029 m2
Inhoud
0 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2