Doetinchem – Asterstraat 134, € 96.500,- v.o.n.

MAAK VAN JE DROOM EEN HUIS!

Iedereen droomt er wel eens over: zelf een prachthuis bouwen, helemaal aangepast aan uw eigen wensen. Een eigen huis bouwen is een vorm van vrijheid. U bepaalt immers zelf hoe de nog kale kavel tot leven komt. U creëert zo een vertrouwde plek, waar u zich thuis kunt voelen.

In Doetinchem aan de Asterstraat kan het! Op deze locatie heeft u de kans om, onder eigen regie mét een architect en aannemer, uw eigen DROOMHUIS te bouwen. De nieuwbouw dient uiteraard wel te geschieden binnen de vigerende bestemmingsplanregels, hiervoor verwijzen wij u graag naar het kavelpaspoort die is opgenomen in de verkoopbrochure.

Voor inhoudelijke informatie over de bouwmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de gemeente Doetinchem, Loket Bouwen & Wonen (tel. 0314 – 377377) en http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

De kavel is gelegen aan de rand van de nieuwe en moderne woonwijk “De Bloemenbuurt” en heeft een kaveloppervlakte van 371 m².
De kavel heeft een gunstige ligging met alle voorzieningen, zoals winkels, basisscholen en openbaar vervoer, op loopafstand. Daarnaast bevinden recreatiegebied ‘De Koekendaal’ en natuurgebied ‘De Zumpe’ zich in de directe omgeving.

Uiteraard geven wij u graag een nadere toelichting op de kavel, het bouwen van een woning en de verkoop van uw huidige woning. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie over dit object

Doetinchem – Asterstraat 134, € 96.500,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 96.500,- v.o.n.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.